LELKIZŐ

Baj van? Ag­gód­ha­tunk Za­lat­nay Ci­ni­ért?

Egy friss Fa­ce­book-be­jegy­zés ad okot a nyug­ta­lan­ságra... A ra­jon­gók­ban a vér is meg­fa­gyott az éne­kesnő szo­morú so­ra­i­tól.

"Még mindig a rákkal küzd Zalatnay" - írta tavaly októberi cikkében a Kiskegyed. Majd nem sokkal később az énekesnő a megkeresésére megnyugtató hírekkel szolgált:

"Az egészségem jelenleg teljesen rendben van. Rendszeresen járok rákszűrésre, ugyanis annak ellenére, hogy

EZEKET OLVASTAD MÁR?

13 évvel ezelőtt támadott meg a gyilkos kór, folyamatosan oda kell figyelnem a megelőzésre, nehogy visszatérjen."

Cininek az idei év sajnos ismét egy betegséggel indult, az év végi hajsza, a sok fellépés megviselte egészségét.

Nem szeretnénk farkast kiáltani, de az énekesnő frissen posztolt, kissé melankolikus bejegyzése sokakban keltett nyugtalanságot. Mintha valamit be akart volna "csomagolni" mondataiba...

Nagyon reméljük, hogy Cinivel minden rendben van, és nem egy újabb egészségügyi vészhelyzet szülte a sorait.

"Adtam már sok mosolyt, de könnyet is... Csalódtam és okoztam csalódást... Sokszor hittem annak, akinek/amiben nem kellett volna és elfordultam attól, akiben kellett volna hinnem. Szerettem és gyűlöltem néha meggondolatlanul... Vártam, mikor már nem kellett volna, és kapkodtam, mikor még várnom kellett volna... Voltam már túl türelmes, de ijesztően türelmetlen is, néha önző, vagy túl megalkuvó, de EMBER vagyok... és megelégszem ezzel az 'egyszerű ranggal' Ó, milyen jó is embernek lenni... és élni!!!!!!"

Adtam már sok mosolyt de könnyet is...Csalódtam és okoztam csalódást...Sokszor hittem annak akinek/amiben nem kellett... Közzétette: Zalatnay Sarolta – 2016. március 4.