TÜZELŐÁLLÁS

Soha nem hal­lott val­lo­más: a gye­rek­vál­la­lás­ról be­szélt Babos Timi

A ma­gyar te­ni­szező két gye­re­ket sze­retne, de őket nem a mos­tani la­ká­sába akarja szülni. Régi ál­má­ról is me­sélt a sop­roni klasszis.
  • Szerző: HBK

Babos Tímea úgy számol, hogy hat-hét év lehet hátra a pályafutásából, a legjobban kereső magyar sportolónő ezért már a jövőjét is tervezi. Ebbe pedig a családalapítás is beletartozik, amiről most őszintén mesélt a BEST Magazinnak a soproni teniszező.

Babos Tímea kertes házba szeretné szülni a gyerekeit
Babos Tímea kertes házba szeretné szülni a gyerekeit
Fotó: MTI

„Két éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk. Amikor külföldön versenyzek, csak az övé a lakás. Egyelőre a teniszre koncentrálok, de később két gyereket szeretnék, igaz, őket már nem ebbe a lakásba akarom szülni” – mondta Babos.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A világ egyik legjobb női párosjátékosa szeretne idővel kertes házba költözni, ahol valóra válhatna az egyik régi álma: saját könyvtárszobája lehetne.

„Imádok olvasni. A könyvek a versenyekre is mindig elkísérnek, ezért természetesen nagyon sok van belőlük a lakásomban. Amíg nincs külön helyük, addig megelégszem azzal, hogy a legszebb és legkedvesebb kötetek a polcokat díszítik a nappaliban.”