OLDALVONAL

Bé­bi­bumm a ma­gyar ké­zi­lab­dá­zók­nál, bár­mi­kor ha­za­jö­het­nek a sztá­rok

Apai örö­mök elé néz­het a ma­gyar férfi ké­zi­labda-vá­lo­ga­tott három já­té­kosa a ma kez­dődő vi­lág­baj­nok­ság alatt. Mind­há­rom ké­zist ha­za­en­ge­dik a torna alatt ebben az eset­ben, de a le­hető leg­rö­vi­debb időt tar­tóz­kod­hat­nak ott­hon.
  • Szerző: ST

Balogh Zsolték január 18-ra, Lékai Mátéék január 20-ra, Bodó Richárdék pedig január 26-ra várják a kisbabájuk születését. A dán-német közös rendezésű vb-n január 19-én kezdődik majd a középdöntő a magyar válogatott számára – a csoportkörből való továbbjutás esetén -, így nagy érvágás lenne, ha egyszerre utazna haza a három klasszis.

Balogh Zsoltéknál jöhet a leghamarabb a baba
Balogh Zsoltéknál jöhet a leghamarabb a baba
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Akármelyik pillanatban csöröghet a telefon, nagyon kíváncsi leszek, hogy tudom ezt kezelni. Nagyon jó érzés, hogy bármikor megtörténhet, ugyanakkor a mérkőzések miatt pedig egy kis izgalomra ad okot. Nyilván szerencsésebb lenne, ha a mérkőzés után csörögne a telefon, mint előtte

– mondta el a Balogh Zsolt, a válogatott jobbátlövője a nak.

Először lesznek apukák

Mindhárom játékos először lesz édesapa , emiatt sokszor beszélgetnek erről egymás között, hogy ki, hogyan éli meg ezt az időszakot. A válogatott keddi sajtótájékoztatóján, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke, Kocsis Máté kiemelte, hogy a család az első, kötelességük hazaengedni a játékosokat.

Annyival egészíteném ki, hogy az elnök úr azt mondta: ha vébédöntőt játszunk, akkor nem jöhetünk haza

– tette hozzá viccesen Lékai Máté, a válogatott irányítója, aki az ismert színésznővel, Kiss Ramónával alkot egy párt.

Lékai Máté és Kiss Ramóna hamarosan szülők lehetnek
Lékai Máté és Kiss Ramóna hamarosan szülők lehetnek
Fotó: Instagram

Bodó Richárdéknál a döntő előtt jöhet a baba

A magyar válogatott számára a célkitűzés, hogy az első hétben végezzen a világbajnokságon, egy esetleges döntőbe kerülés Bodó Richárd számára lenne a legizgalmasabb az apaság szempontjából.

Benne van a pakliban, hogy haza kell utaznom, hiszen a párom január huszonhatodikára van kiírva, a döntő pedig huszonhetedikén van

– mondta el a nak Bodó.

Eközben a címlapon
Bodó Richárd a döntő előtti nap lehet apuka
Bodó Richárd a döntő előtti nap lehet apuka
Fotó: Instagram

A mérkőzések mellett is nagyon izgalmas időszak lesz ez a három játékos számára, akik még a vb előtt döntöttek arról, hogy egyből hazautaznak, ha történik valami, de a szülés után egyből vissza is térnek a csapathoz. Bodó és Lékai kisfiú édesapja lesz, Balogh pedig egy kislányé.