SIKK

Oscar-gála 2017: Csip­ke­be­té­tes vörös es­té­lyi­ben tün­dö­költ a ma­gyar szí­nésznő

Álom­szép ru­ha­köl­te­mé­nyek­ben pom­páz­tak a világ leg­szebb és leg­jobb szí­nész­női az idei Os­ca­ron. Sza­mosi Zsófia, a dí­ja­zott ma­gyar film fő­sze­rep­lője öl­tö­zé­ké­vel is el­káp­ráz­tatta a részt­ve­vő­ket.

Salma Hayek stílusához híven mélyen dekoltált és sokat sejtető átlátszó fekete tüllruhában a végzet asszonyaként lépett a vörös szőnyegre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nicole Kidman végtelen eleganciájával egy csodás, gyöngyös motívumokkal kivarrt testre simuló ruhában ékeskedett.

Emma Stone ruhája a 20-as évek fénykorszakát idézi, a modern arany csillogást ötvözte a kor rendhagyó stílusjegyeivel.

Scarlett Johansson bizony nem fogta vissza magát itt sem: áttetsző színes ruhája alatt melltartó nélkül pózolt a kameráknak, melyen a merész hasíték mindent megmutatott, amit csak lehetett!

Hailee Steinfeld estélyije valóban csodálatosra sikeredett: a kis pasztell virágocskákkal és  átlátszó fodrokkal díszített ruhája elragadóvá varázsolta a színésznőt.

Jessica Biel is az arany színeiben pompázott: szaggatott hatású, alakra simuló ruháját egy azték stílusú nyakdísszel ékesítette, melynek hatása egyszerűen káprázatos.

Eközben a címlapon

Charlize Theron idén sötét ezüstös színben pompázott, egy mélyen dekoltált, rakott szoknyarészű brokát hatású estélyiben.

Az idei magyar büszkeségünk, az Oscar-díj nyertes Mindenki című kisjátékfilm díjátvevőjén Szamosi Zsófia egy gyönyörű, csipkebetétes vörös ruhában osztotta meg örömét a stábbal a legújabb magyar sikerben.

Ez a cikk nem kommentelhető.