MANI

Az INFINITI Genf­ben be­mu­tatja az új Infi­niti Q50-est

Az új Q50 meg­könnyíti a ve­ze­tést és tá­mo­gatja a so­főrt in­no­va­tív tech­no­ló­giák által.
címkék:

A Genfi Motor Show-n bemutatkozik az új INFINITI Q50 prémium sport szedán – innovatív technológiákkal, ami megkönnyíti a vezetést és támogatja a sofőrt, mindenre kiterjedő teljesítményközpontú szemlélettel. 

Mint a cég márkaépítő és világszerte legtöbbet eladott modellje, az INFINITI bemutat egy sor világelsőnek számító innovatív technológiát a Q50-nel, ezáltal juttatva el a vezetést támogató technológiákat számos INFINITI ügyfélnek.

Az új Q50 az első autó az INFINITI kínálatában, amiben felsorakozik a cég összes vezetést támogató rendszere a ProPILOT égisze alatt. Beleértve a második generációs direkt adaptív kormányzást (Direct Adaptive Steering), ami zavartalan működtetése által támogatja a sofőrt. A rendszerre jellemző a direktebb visszajelzés és a könnyebb manőverezhetőség.

A direkt adaptív kormányzás az előfutára a jövő kormányzási rendszerének és alapvető építőeleme annak, hogy eljussunk az önvezető autóhoz.

A Q50 megkönnyíti és kívánatossá teszi a vezetés élményét, köszönhetően az innovatív motorpalettának, beleértve a díjnyertes 3.0-literes V6 twin-turbo motort, ami tagja az új és exkluzív “VR” motorcsaládnak és beválasztottak a nagyhírű Ward’s ‘10 Best Engines’ 2017-es listájába.  

Eközben a címlapon
címkék: