KÜLFÖLD

Az ikrek egy­szerre len­né­nek ter­he­sek, ugyan­at­tól a férfi­től!

A fur­csa hár­mas 2012 óta él együtt. A sze­ren­csés /??/ férfi 35 éves, a neve: Ben Byrne és sze­re­lő­ként dol­go­zik. A nem min­den­napi tör­té­ne­tet de­cem­ber­ben mu­tatta be egy auszt­rál te­le­ví­zió.
  • Szerző: SZM

Ha nem látnánk a videót a Mirror oldalán, el sem hinnénk ezt a történetet. Egy ausztrál televízió decemberben mutatta be a Anna és Lucy De Cinque ikreket, akik büszkék arra, hogy – állítólag - a világ ikrei között a leginkább hasonlítanak egymásra. De ez még önmagában nem lenne hír.

EZT OLVASTAD MÁR?
Ám mindketten ugyanabba férfiba szerelmesek, sőt egyidőben lennének terhesek tőle!

A furcsa hármas 2012 óta él együtt. A szerencsés /??/ férfi 35 éves, a neve: Ben Byrne és szerelőként dolgozik. “Az elején nagyon idegesek voltunk – mondta az ikrek egyike. - Sok férfi “trófeaként” tekint egy női ikerpárra és biztosak akartunk lenni abban, hogy Ben valóban szeret mindkettőnket."

Nincs könnyű dolguk, mert az ausztrál törvények 1961 óta tiltják a többnejűséget és ez alighanem még az ő kedvükért sem fog megváltozni. De az biztos, hogy ha sikerül egyidőben teherbe esniük, akkor a gyermekeik egyszerre lesznek majd féltestvérek és unokatestvérek is...