MANI

Az Edzők Ligája emeli a tétet!

El­star­tolt a Sze­ren­cse­já­ték Zrt. in­gye­nes napi fan­tá­zia­já­té­ká­nak, az Edzők Li­gá­já­nak a Ha­ladó já­ték­módja. A ki­hí­vá­sokra vágyó vir­tu­á­lis edzők ezen­túl 11 fős csa­pa­ta­ik­kal is össze­mér­he­tik tu­dá­su­kat.

Mi az az Edzők Ligája?

A Szerencsejáték Zrt. a focivébével egy időben indította el Magyarország első ingyenes napi fantáziajátékát, az Edzők Ligáját.A játék lényege, hogy az online játékosok valódi csapatok valódi focistáiból állítanak össze maguknak egy fantáziacsapatot, tehát tulajdonképpen az edző szerepében tűnnek fel. A játékosok a kiválasztott focisták valódi teljesítménye alapján gyűjtenek fantáziapontokat, és egymással versenyezve, az elért pontok alapján virtuális díjakban részesülnek.

Megállás nélkül pörög a szezon

Az eddig elérhető Kezdő verzió mellé most megérkezett a Haladó játékmód is, aholmár a klasszikus értelemben vett 10+1 fős csapatokkal lehet harcba szállni a napi versenyeken. A játékosoknak megfontoltnak kell lenniük, ügyesen kell gazdálkodniuk a megadott vásárlási kerettel, továbbá a labdarúgásból ismert szerkezeti formációkat is be kell tartaniuk.

Az öt nagy európai elitbajnokság (angol, spanyol, olasz, német, francia) mellett folyamatosan játszhatóak a magyar pontvadászat, továbbá a Bajnokok Ligája és az Európa Liga versenyei is.

Szállj harcba a nyereményekért!  Az Edzők Ligájában nincs megállás, ugyanis a november 19-től kezdődő nyereményjátékban a szerzett fantáziapontok és a virtuális jelvények, PlayStation 4 PRO-t vagy értékes ajándékutalványokat érhetnek a játékosoknak. Akár már egy versenyre nevezéssel is részt lehet venni a játékban, és ha valakinek mázlija van, minden bajnokságban elvihet egy nyereményt. További részletek az www.edzokligaja.hu oldalon.
Eközben a címlapon