FÜLES

Az asz­talra csa­pott Brad Pitt: ul­ti­má­tu­mot adott An­gel­ina Jolie-nak

A szí­nész­nek elege lett a hu­za­vo­ná­ból és meg­mondta An­ge­li­ná­nak a ma­gáét.
  • Szerző: Ripost

Elege lett Brad Pittnek abból, hogy bár Angelina Jolie akart elválni tőle, a színésznő még mindig akadályozza a hivatalos válást, és nem hajlandó aláírni a papírokat.

Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színésznő 3 évvel ezelőtt jelentette be, hogy elhidegült a férjétől és nem akar már vele élni. Több botrányos történetet is mesélt a közös életükről, azzal is megvádolta a férfit, hogy verte a gyerekeiket. A vádak nagy részéről kiderült, hogy csak mocskolódás, és semmi közük a valósághoz.

Egy ilyen bosszúhadjárat után pedig szinte érthetetlen, miért hátráltatja maga a Lara Croft-filmek sztárja a válást...

Az 55 éves színész egészen eddig türelmes volt, most azonban utasította az ügyvédeit, hogy mindenképpen tűzzék ki a végső dátumot, és ha Angelina még mindig ellenáll, akkor a bírósággal kötelezzék rá, hogy aláírja a papírokat.

Egy közeli barát azt nyilatkozta a Sunnak, hogy Brad belefáradt a várakozásba és abba, hogy Angelina folyton eltolja az aláírás dátumát. Fél attól, hogy így még hónapokig fog húzódni a procedúra.

"Brad eddig nagyon türelmes volt, de most Angelina elérte a tűréshatárát.Brad úgy érzi, Angelina csak játszik vele.De ő már nem akar részt venni ebben a színjátékban. Le akarja zárni életének ezt az időszakát. Be akarja fejezni a válási procedúrát".

Eközben a címlapon

A barát azt is elmondta, Angelina azért teteti át folyton az aláírás dátumát, mert még mindig reménykedik abban, hogy újra összejöhet a színésszel.