RIPOSTER

Auszt­ri­á­ban ta­lál­ták meg az egy hó­napja el­tűnt ma­gyar nő holt­tes­tét

A 29 éves Diána feb­ruár 15-én tűnt el, egy hó­nap­pal ké­sőbb hol­tan ta­lál­ták egy oszt­rák er­dő­ben.

Nemcsak a magyar és az osztrák rendőrség, hanem az Interpol is nagy erőkkel kereste azt a magyar nőt, aki Ausztriában tűnt el rejtélyes körülmények között. Mint arról a is beszámolt, a 29 éves Diána Valentin-nap után, február 15-én ment el a Braunau am Inn-i otthonából, barátainak ötlete sem volt, hol lehet. A kaposvári nő után február utolsó hétvégéjén, majd márciusban is keresést indítottak az osztrák hatóságok, ám az sajnos eredménytelenül zárult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Mentőkutyákkal és helikopterrel is a nyomába eredtek, de nem találták meg Diát. A legaggasztóbb, hogy búcsúlevelet hagyott hátra, attól tartunk, hogy veszélyben lehet az élete

– mondta még korábban a -nak a fiatal nő egyik ismerőse.

Mentőhelikopterrel is keresték Diát
Mentőhelikopterrel is keresték Diát

Március közepén viszont egy szörnyű hírről számolt be a Mein Bezirk osztrák lap: holtan találták a fiatal magyar nőt csütörtökön.

Braunau és Ranshofen közötti erdős területen egy gazda bukkant rá a 29 éves nő holttestére.

Az elsődleges orvosi szakvélemény kizárta a gyilkosságot, de a testet még boncolásra küldjük. Vélhetően öngyilkos lett az áldozat. További részleteket nem közölhetünk a haláleset körülményeiről – erősítette meg a sajtóhíreket az állami bűnügyi rendőrség.

Az öngyilkossági segélyvonalak segítséget nyújtanak az arra rászorulóknak. Ha támogatásra van szükséged, vagy egy ismerősöd szorul segítségre, vedd fel a kapcsolatot a segélyvonallal. Ha aggódsz egy ismerősöd miatt, bátorítsd őt is a  segélyvonal megkeresésére. Telefon: 116-123. Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes.