KÜLFÖLD

Ausztria már nem biztonságos ország, ne gyertek ide! - mondta egy muzulmán

Élő videóban akadt ki egy Bécsben élő marokkói muzulmán az osztrákok és az osztrák kormány ellen. Néhány nap alatt már 37 ezren látták a 20 perces, arab nyelvû kifakadását.
  • Szerző: SZM

Éppen egy hithű muzulmán bizonyította be az elmúlt napokban, hogy Ausztria jó úton jár. A marokkói születésű, de Bécsben élő Abderrahmen Laarouchi a Facebookra feltöltött videójában hosszasan és dühösen ostorozza az osztrákokat.

„Ausztria már nem biztonságos ország!” – fakadt ki.

„A rasszisták benzinpalackokkal bombázzák a mecseteinket és az egész kormány is rasszistákból áll. Ezek a politikusok már megmérgezték a légkört.”

„Testvéreim, legyetek óvatosak. Egy testvérem azt mesélte nekem, hogy egy járókelő pisztolyt vett elő és két nővérre lőtt azért, mert ők hidzsábot viseltek” – hergelte a muzulmán nézőit, akik
között futótűzként terjedt a videója. Néhány nap alatt már 37 ezren látták, az osztrák belügyminisztérium pedig megerősítette a Krone.at-nak, hogy nincs tudomása ilyen esetről.

Kép: Facebook

A siasat.com szerint Laarouchit félreinformálták. Bécsben ugyanis valóban forgattak filmet hidzsábot viselő nőkről, ám abban
semmiféle fegyver nem szerepelt.
A „shooting” /"lövés"/ szót a filmesek egy jelenet felvételére használják…

„Ne gyertek Ausztriába testvéreim, ez nem az a hely, ahol nyugodtan eltölthetitek a szabadságotokat” – mondta a videóban a dühös muszlim.

Meg kell állítani ezt a radikális iszlamistát – kommentálta a videót Amer Albayati bevándorlási szakértő. Az osztrák kormány, nagyon bölcsen, nem foglalkozik az üggyel, hiszen ha valaki hitelesen távol tarthatja Ausztriától az "igazhitűeket", akkor ez az ember az.