HŰHA

Zo­kogva be­szélt em­ber­rab­lási ügyé­ről Au­re­lio

Au­re­lio ügy­véd­jé­vel ér­ke­zett a stú­di­óba, ahol ki­tör­tek be­lőle az ér­zel­mek. A vád ugyan mó­do­sult, de így is nyolc év bör­tön vár­hat rá.
  • Szerző: Buster

Mint ismeretes, azzal vádolják Aureliót, hogy tavaly ősszel egy bajai kocsmában társaival elrabolt egy fiatal férfit, aki korábban ellopta 180 ezer forintját. A szemtanúk szerint bántalmazták, majd az autójukba tuszkolták a fiút.

A nyomozás azóta lezárult, az ügyészség pedig letöltendő börtönt kért a hírességre,aki péntek reggel ügyvédjével érkezett a Mokka stúdiójába, ahol könnyek között beszélt kilátástalannak tűnő helyzetéről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

"Annyi történt, hogy elaludtam egy kocsmában, nyilván az alkohol hatására, és eltűnt a kabátomból, ami rajtam volt, 180 ezer forint. Én másnap vissza szerettem volna kérni a pénzemet. Semmiféle erőszakos bűncselekmény nem volt a fejemben..."

- kezdte Aurelio.

Fotó: Markovics Gábor

"Itt egy vidéki kocsmáról beszélünk, ahol az ott lévő emberek nem azért ültek ott, hogy józanok legyenek. Azt mondom, hogy az, ami történt , az köszönő viszonyban sincs azzal, amit a szemtanúk állítanak."

Nagyon sajnálom, de én tényleg csak a pénzemért mentem, hogy visszakérjem, erre most én vagyok vádolva, és kinéz 15 év...

- mondta már sírva az egykori valóságshow-nyertes, aki bízik abban, hogy sikerül bizonyítania igazát, és végül nem kell börtönbe vonulnia.

Eközben a címlapon

Dr. Pokker Zoltán a TV2 stúdiójában elmondta, hogy a sajtóban megjelent hírekkel szemben a vád már nem felfegyverkezve elkövetett emberrablás, így a megszellőztetett 15 éves börtönbüntetési tétel sem helytálló. A vádiratból ugyanis a bizonyítékok mérlegelése után kikerült a felfegyverkezve szó, így a maximális büntetési tétel is 8 évre módosult.Ugyanakkor hozzátette, azon dolgozik, hogy ügyfele ártatlanságát bizonyítsa.