TÜZELŐÁLLÁS

Nagy dur­ra­nás a végén, meg­dön­tik Ney­mar re­kord­ját?

Csü­tör­tö­kön még erő­sít­het­nek az eu­ró­pai fut­ball­csa­pa­tok. Éj­fél­kor zárul az át­iga­zo­lási piac.
címkék:
  • Szerző: mv

Augusztus 31-én zárul a nemzetközi átigazolási piac, és számos világsztár válthat klubot az utolsó napon. Jó eséllyel Neymar 222 millió eurós vételárát nemdöntik meg -  bár Lionel Messit a Manchester Cityvel hozták szóba - de a korábbi 100 milliós álomhatárt többen is átléphetik.

Neymar (jobbra) párizsi klubváltása volt a nyár szenzációja (Fotó: AFP/Europress Fotóügynökség)
Neymar (jobbra) párizsi klubváltása volt a nyár szenzációja (Fotó: AFP/Europress Fotóügynökség)

Az FC Barcelona például 160 milliós ajánlatot tett a Juventusnak Paulo Dybaláért. A katalán csapat a Liverpool sztárját, Philippe Coutinhót is vinné. Érte is bőven 100 millió euró feletti összeget kérnek.

EZT OLVASTAD MÁR?

A Real Madrid még egyetlen világsztárt sem szerződtetett a nyáron, de az utolsó nap a Dortmund klasszisát, Pierre-Emerick Aubameyangot szerezheti meg.

Alexis Sánchez leléphet az Arsenaltól, a chilei sztár iránt a Manchester City, a Bayern München és a PSG érdeklődik. Angel Di Maria alighanem távozik a PSG-től, a Barcelona és az AC Milan jelentkezett érte.

A nem számít magyar érdekeltségű nagy durranásra. A válogatott kulcsemberei közül két labdarúgónkért fizettek: Stieber Zoltán 1 millió dollárért Washingtonba szerződött, míg az Asztana félmillió eurót fizetett Kleinheisler Lászlóért.

címkék: