INSIDER

Át­ala­kul a bu­da­pesti tö­meg­köz­le­ke­dés egy része a kö­vet­kező na­pok­ban

Kar­ban­tar­tás miatt csak Bé­kás­me­gye­rig jár­nak a sze­rel­vé­nyek egyes idő­sza­kok­ban, pót­ló­bus­szal köz­le­ked­het­nek az uta­sok.

Jövő héten hétfőtől péntekig esténként csak a Batthyány tér és Békásmegyer között járnak a HÉV-szerelvények, onnan a H5-ös pótlóbusszal lehet majd közlekedni Szentendre fele – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Fotó: Markovics Gábor

Jövő pénteken, október 19-én este 8 órától a 21-ei, vasárnapi üzemzárásig, továbbá október 26-tól 28-ig a szerelvények a Margit híd és a Filatorigát állomás között csak egy vágányon közlekednek.

A HÉV-hez való csatlakozás biztosítása érdekében október 19-én, 20-án, 21-én, 26-án, 27-én és 28-án este a Szentlélek térről a 134-es, a 137-es és a 237-es autóbusz, Békásmegyerről pedig a 204-es és 243-as autóbusz indulásai módosulnak.

Október 19-én, pénteken 20 órától október 21-én, vasárnap az utolsó járatindulásiga Szépvölgyi út, a Tímár utca és a Szentlélek tér megállóhelyeken a Szentendre felé közlekedő szerelvények is a Batthyány tér irányú megállókban állnak meg.

Október 26-án, pénteken 20 órától október 28-án, vasárnap az utolsó járatindulásig a Szentlélek tér, a Tímár utca és a Szépvölgyi út megállóhelyeken a Batthyány tér felé közlekedő szerelvények is a Szentendre irányú megállókban állnak meg.