ÉLETMÓDI

Árulkodó jelek: Így mutatja meg a Facebook, ha megcsal a párod

Partnered aktivitása a közösségi médiumokban könnyen megmutatja, ha hûtlen, vagy félrelép. Néhány árulkodó jelre érdemes és kell odafigyelni, és azonnal kiderül, volt-e okod gyanakodni.

Hűtlen férfiak és nők voltak, vannak és lesznek is. A félrelépések tényét azonban a modern technológia korában egyre nehezebb titokban tartani. Az élet eseményeinek szinte minden esetben van digitális lenyomata, tehát egy gyanakodó és figyelmes  szempár könnyedén kiszúrhatja a közösségi médiumok történéseiből, ha partnere félrelépett.

Egy angol párkapcsolati szakértő, Isabel James szerint elég pár apróságra odafigyelni a Facebookon, és a többi nagy közösségi médiafelületen, és könnyen rájöhetünk, ha szerelmünk rejteget valamit előlünk, vagy éppen megcsal - írja a DailyStar.

"Ha elfelejt bejelölni téged a közös fotókon, vagy a profilodon történő tevékenységeket hónapok óta nem lájkolja vagy kommentálja, akkor el lehet kezdeni gyanakodni."

- fogalmazott a szakértő, aki egy 10 pontból álló tételes listát állított össze arról, hogy mikre érdemes odafigyelni a közösségi médiában ha arra gyanakszik az ember, hogy partnere nem teljesen őszinte vele, vagy adott esetben hűtlen.

1) Jelöletlen közös képek

2) A korábbi közös megjelölt képeiteken kitörli a megjelölést

3) Nem reagál a közösségi oldalad történéseire

4) Gyakran nevet vagy mosolyog a telefonját bámulva

5) Gyakran lájkolja ugyanazon ember képeit, interakcióit

6) Számodra ismeretlen emberekkel chatel gyakran

7) Az exeivel chatel

8) Késő éjjel és chaten lóg

9) Megváltoztatja a jelszavát, amit eddig ismertél

10) Új felhasználói fiókokat nyit (mondjuk munkára hivatkozva)

És ezeket olvastad már?