A NAP KÉPE

Árul­kodó fotó, hova tűnt Ka­tinka gyű­rűje?

Shane Tusup még bízik a há­zas­sá­guk­ban, mi­köz­ben Hosszú Ka­tinka már nem? Erre utal az, hogy amíg a férfi hordja az ék­szert, az olim­piai baj­nok úszó ujján már hiába ke­res­sük azt. Pedig régen még cso­dá­la­tos­nak ne­vezte sze­rel­mük zá­lo­gát.
  • Szerző: sk

Az utóbbi napokban több fotót is készített a a Hosszú Katinkáról és Shane Tusupról. Megfigyeltük, hogyan viselkednek abban a helyzetben, amikor maguk is elismerik, házasságuk válságban van. Ebben az esetben árulkodó a jegygyűrű, vajon viselik-e, vagy sem. Nos, Shane Tusup egyetlen alkalommal sem jelent meg az ékszer nélkül, míg Katinka már nem hordja azt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Tavaly még szent volt a béke
Tavaly még szent volt a béke

Átnézve az úszónő saját közösségi oldalára feltöltött képeketmegállapítható, hogy amíg régen ott volt ujján az ékszer, az utóbbi hetekben már nem veszi fel. Még a karácsonyi képén is hiába kerestük ujján a darabot. Ebből is látszik, Tusup az, aki ragaszkodik a kapcsolathoz, nem véletlen, hogy ő ír szívhez szóló, megbánó üzeneteket.

Egyelőre úgy tűnik, hogy Hosszúnak ez most kevés. Pedig ő volt az, aki 2013-as esküvőjük után csodásnak nevezte az ezüstékszert, s a világ minden kincséért sem vette volna le. Úszás közben is biztos, helyen volt, Tusup másik gyűrűsujján.

Tusup büszkén viseli az ékszert
Tusup büszkén viseli az ékszert
Úgy beszéltük meg, hogy verseny és edzés közben én vigyázok rá, hogy aztán újra az ujjára húzhassam

– nyilatkozta még az amerikai férfi házasságuk hajnalán.

Ma este Hosszú Katinka végleg pontot tehet, lezárhatja a kérdést. Ha elegáns ruhában megjelenik az Év Sportolója-gálán, s nem lesz ott rajta a jegygyűrű, akkor ez félreérthetetlen üzenet lesz. Üzenet Tusupnak és a világnak arról, mit gondol a házasságáról.

Eközben a címlapon