A NAP KÉPE

Kéj­gáz­tól fet­rengő vi­lág­sztá­rok buk­tak le egy lon­doni lo­kál­ban

Ka­me­ra­fel­vé­te­lek a vi­lág­hírű fo­cis­ták­ról: lufik­ból szip­pant­ják a ká­bító ha­tású szert.
  • Szerző: vav

Nagy bajba került az angol Arsenal több futballsztárja. Nyilvánosságra kerültek a biztonsági kamera felvételei egy augusztusi vad bulijukról. A világbajnok Mesut Özil, valamint Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette és Matteo Guendouzi nem "csak" a pezsgőt és a vodkát nyakalták a londoni Tape Clubban, de a képek tanúsága szerint lufiból kéjgázt is szippantgattak.

Özil volt a főkolompos
Özil volt a főkolompos
Fotó: Twitter
EZT OLVASTAD MÁR?

Az ügyet kirobbantó The Sunból kiderül: Özil és a még csak 19 éves Guendouzi félig-meddig öntudatlan állapotba is került a belélegzett nitrogénoxidtól. Ez a partikon egyre divatosabb szer az orvoslásban használt érzéstelenítő hatása mellett fene nagy jókedvet, kellemes, akár erotikus hallucinációkat is okozhat.

Legális, de lehetséges mellékhatásai miatt nem éppen élsportolóknak való - kivált pár nappal a szezonrajt előtt. Nem véletlen, hogy Özil hiába kínálta a lufit Henrih Mhitarjannak is, örmény csapattársa visszautasította. A bárban volt Shkodran Mustafi is, de a felvételeken nem látszik, hogy a német védő szippantott-e a kéjgázból, amely végletes esetben akár halált is okozhat.

A brit lap szerint a bulin egyébként nagyjából 70 nő is részt vett, és a focisták számláján mintegy 30 ezer font (11 millió forint) állt.

Eközben a címlapon