HŰHA

Óri­ási bakot lőtt a pesti lu­xus­bolt: simán ki­ha­jí­tot­ták a vi­lág­sztárt

Va­ló­szí­nű­leg si­ke­rült Bu­da­pes­ten újat mu­tatni a sokat meg­élt vi­lág­sztár­nak azzal, hogy a biz­ton­sági őrök egy­sze­rűen sar­kon for­dí­tot­ták az üzlet be­já­ra­tá­nál.
  • Szerző: Buster

Eddig azt hittük, hogy nincs a világon olyan szatócsbolt, büfé, vagy luxusüzlet, ahol ne fogadnák szívesen a világ legismertebb testépítőjét, de tévedtünk. Arnold Schwarzenegger ugyanis persona non gratanak bizonyult az Andrássy út egyik, luxusmárkákat forgalmazó üzletében.

A Bors tudta meg, hogy az Amerikában kormányzóságig jutott világsztár a bolt küszöbét sem léphette át, mert odabent "tömeg" volt, így felszólították, várjon a sorára odakint. Arni ugyan nem csinált jelenetet a még rá is vonatkozó szigorú szabály miatt, de meglehet, hogy a jövőben nem megy újra vissza.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Mi a boltból csak néztük az ajtó előtt meglepetten toporgó Arnoldot, és próbáltuk meggyőzni a személyzetet, hogy engedjék be, mert többen is szerettek volna vele egy közös fotót készíteni"

- mesélte  a lapnak az egyik szemtanú. Később sikerült elérniük az üzletvezetőt is, aki így nyilatkozott.

"Nincsenek információim arról, hogy nálunk járt volna, de a vendégeinkről egyébként sem nyilatkozhatunk"

– mondta a Borsnak Somosi Ariella. A lap egyébként úgy tudja, a világsztár szállodájába eljuttatnak majd egy tábla csokit, bocsánatkérésként.

Eközben a címlapon