TÜZELŐÁLLÁS

Be­kat­tant a Bar­ce­lona sztárja: pisz­tollyal a ke­zé­ben ment kór­házba

Arda Turan előbb be­törte egy török pop­éne­kes orrát, majd azt kérte tőle, hogy ölje meg. Ez már a so­ka­dik bal­héja a fo­cis­tá­nak.
  • Szerző: HBK

Egészen elképesztő sztori látott napvilágot Arda Turannal kapcsolatban: a Barcelona futballistája (aki most kölcsönben játszik Törökországban) betörte a popénekesként hírnevet szerző Berkay orrát, majd azt kérte a sérült férfitől, hogy végezzen vele.

Arda Turan teljesen begőzölt, óriási botrányba keveredett
Arda Turan teljesen begőzölt, óriási botrányba keveredett

Törökországi információk szerint Turan tiszteletlenül viselkedett Berkay feleségével, egészen konkrétan azt mondta neki, hogy ráhajtana, ha nem lenne nős. A két férfi heves vitába keveredett, Turan pedig betörte a híresség orrát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezzel viszont még nem ért véget a történet, a török focista ugyanis bement Berkay után a kórházba, mégpedig egy pisztollyal a kezében! Turan megbánta a tettét, azt mondta, nem tudta, hogy a hölgy az énekes felesége, majd a fegyvert belenyomta Berkay kezébe, és azt kérte tőle, hogy ölje meg.

Rövid időn belül ez már a második balhéja a játékosnak, májusban 16 meccsre tiltották el, miután meglökte a partjelzőt. Emellett kapott egy 2,4 millió forintos pénzbüntetést is. Korábban pedig egy újságírót fojtogatott.