LEHÚZÁS

Arany­ár­ban mérik a cse­resz­nyét a pi­a­con

Hi­he­tet­len, de saj­nos igaz: 15.000 fo­rint egy kiló cse­resz­nye. Vu­jity Tvrtko le­ug­rott a zöld­ség­hez, és egy szem cse­resz­nyéért annyit fi­ze­tett, mintha fél kiló ke­nye­ret vett volna.
  • Szerző: MF

A TV2 műsorvezetője is megdöbbent, mikor meglátta a zöldségesnél, hogy egy kiló cseresznye 15.000 forintba kerül. A horroráron árult portéka valóban nem a téli szezon gyümölcse, de azért ennyire borsos áron kínálni, maga a pofátlanság. Vujity Tvrtko csupán egy szemet vett a piros gyümölcsből a krumpli mellé, aminek árát le is fényképezte: 150 forintot fizetett egyetlen szem cseresznyéért. Felháborodását nem is tartotta magában a Mokka műsorvezetője, cinikus szöveggel posztolta a hihetetlen vásárlását.

Csak összehasonlításképp: a Tvrtko álltal vásárolt cseresznye árából fél kiló kenyeret lehet venni, illetve közel 1 kiló krumplit.

Most fotóztam: leugrottam a zöldségeshez krumpiért, de mit találtam?! Rohanjatok Ti is, van még a 15.000 forintos cseresznyéből. Én is vettem, pontosan egy darabot 150-ért. Finom. Siessetek!!! Szerző: Vujity Tvrtko official, 2015. december 27.