LELKIZŐ

Tit­ko­kat rejtő pend­rive-ot ta­lál­tak Aradszky nya­ká­ban!

Az éne­kes mintha meg­érezte volna, hogy va­lami baj fog tör­ténni vele.
  • Szerző: RIPOST

Aradszky László nyáron még próbálta elviccelni, hogy vérnyomásproblémái vannak, de közben végszükség esetére egy pendrive-ot rejtett el a nyakláncán. Kiderült, miért.

Ahogyan a elsőként megírta, Aradszky László valószínűleg hirtelen szívmegállás miatt halt meg múlt vasárnap.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

A legendás táncdalénekes csendben hunyta le örökre a szemét, mialatt a felesége a szomszéd szobában tévét nézett. Bár a mentőket Éva asszony azonnal kihívta, azok csupán a halál beálltát tudták megállapítani férjénél.

Aradszky nyakában azonban egy pendrive-ot (számítógépes adathordozót) is találtak. Mint kiderült, a zenész egy lépést se mozdult a bizalmas adatokat rejtő eszköz nélkül.

Félt egy hirtelen rosszulléttől ezért elmentette rá az orvosi leleteit; a vérképét, az utolsó kórházi zárójelentését, valamint a felírt gyógyszereit tartalmazó listát. Így vészhelyzetben egy idegen orvos is azonnal tisztában lehetett az egészségügyi állapotával.

„Ez, kérlek szépen, egy pendrive. Ezen rajta vannak a mindenkori orvosi adataim, ha netalántán történne valami velem, de nem akarom az ördögöt a falra festeni” – ismerte el egy rövid interjúban Aradszky. 

Eközben a címlapon

Hogy mit rejtett még a pendrive, és miért volt szükség arra, hogy Aradszky ezt mindig magánál hordja, elolvashatod a pénteki napilapban!