LELKIZŐ

Össze­om­lott a gyász­tól, sí­rás­ro­ha­mok gyöt­rik Aradszky öz­ve­gyét!

Éva asszony es­tén­ként a férje fény­ké­pé­hez be­szél, és bár de­re­ka­san vi­seli a vesz­te­sé­get, egy­előre kép­te­len fel­esz­mélni a gyász­ból.

Férje szelleme tartja a lelket Aradszky László özvegyében, Évában. Az asszony kitartóan és méltóságteljesen viseli a sok megkeresést, ám valójában mérhetetlenül szenved.

Mindez nem is meglepő, hiszen Aradszky László minden előzmény nélkül, tévénézés közben hunyta le örökre a szemét vasárnap este, épp a háromnapos szabadsága legelején...

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Éva asszony nem tudja feldolgozni, hogy férje itt hagyta őt.
Éva asszony nem tudja feldolgozni, hogy férje itt hagyta őt.
Fotó: TV2
Egyik sírásroham jön a másik után, próbálom lefoglalni magam, de még mindig nem tudtam feldolgozni, hogy ilyen hirtelen hagyott itt.

"Sosem beszéltünk a halálról, nem készültünk rá, a gondolatát is hárítottam. Nem tudok aludni éjszakánként, az utcára sem tudok kimenni, egyszerűen nem vagyok még kész arra, hogy emberek közé menjek. Szerencsére éjjel-nappal itt vannak velem a legjobb barátnőim, ők tartják bennem a lelket."

Esténként, bármennyire is furcsán hangzik, Laci fényképéhez beszélek, és kérem, adjon erőt nekem és a családunknak a következő időszakhoz.

"Rettenetesen sokat segít, érzem, hogy valahol itt van velem, és tartja bennem a lelket" – mesélte a Lokálnak a könnyeivel küszködve az özvegy.

Fotó: Markovics Gábor

Éva asszony a lapnak elmondta, hogy nem csak ő, de a többi családtagja is képtelen feldolgozni az énekes elvesztését.

Az unokák nem mennek iskolába, felváltva borulnak ki a nagypapa elvesztése miatt.

"Próbálok sokat velük lenni, megnyugtatni őket, hogy a papa mindig bennünk fog élni és vigyáz ránk. A fiam, Zsolt számára is kegyetlen időszak ez, de nagyon példásan tartja magát: ügyvédként sosem akart kiállni a reflektorfénybe, ahogy én sem, hiszen Laci volt a művész, mi pedig a hátország, de kötelességének érzi, hogy ezekben a nehéz időkben képviselje a családot és szeretett apja emlékét."

Eközben a címlapon

Miután hamarosan kiderül, mi okozta az énekes halálát, a család elkezdheti intézni a temetést, ahol végső búcsút vehetnek szeretett rokonuktól.