LELKIZŐ

Mégis el­hang­zik Aradszky ked­venc dala a Ba­zi­li­ká­ban!

Az éne­kes öz­ve­gye azt sze­retné, ha min­denki egy szál sárga li­li­om­mal kö­szönne el az éne­kes­től.

Különleges kéréssel fordult Aradszky László rajongóihoz az énekes özvegye! Éva asszony arra kérte férje tisztelőit, hogy egy szál sárga liliommal érkezzenek a Bazilikához. Nem is kell olyan alaposan ismerni az énekes munkásságát ahhoz, hogy tudjuk, Aradszky egyik legismertebb dalának ez a virág a főszereplője. 

Feleségével, Éva asszonnyal ötven éven át szerették egymást, ez idő alatt az énekes mindennap egyetlen dologra kérte a feleségét: mindig mosolyogjon. Az embert próbáló időkben az özvegy ebből a sokat ismételt kérésből próbál erőt meríteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

„Mindennap elhangzott, hogy mosolyogjak. Most, amikor rám tör ez a borzalmas fájdalom, mindig az jut eszembe, hogy mosolyogni kell, mert muszáj. Az élet megy tovább…" - nyilatkozta megtörten Joshi Bharatnak Éva asszony.

Éva asszony igyekszik eleget tenni néhai férje kérésének.
Éva asszony igyekszik eleget tenni néhai férje kérésének.
Fotó: TV2

Az özvegy egyelőre képtelen férje zenéjét hallgatni, de mint azt a megtudta, a család Aradszky dalait szerette volna hallani a búcsúztató alatt. Ám erre nem kaptak lehetőséget, a Szent István-bazilikában ugyanis csakis liturgikus énekek csendülhetnek fel.

Hogy miként oldotta meg a család, hogy az énekes kedvenc dala mégis ott lehessen a Bazilikában, arról a csütörtöki napilapban olvashatsz!