FÜLES

Csa­ládi dráma: El­til­tot­ták imá­dott test­vé­ré­től Aradszky Lász­lót!

A 81 éves éne­kes ször­nyű meg­pró­bál­ta­tá­son ment ke­resz­tül! Az élet távol so­dorta tőle imá­dott test­vé­rét. A tör­tén­te­ket azóta sem tudta fel­dol­gozni!
  • Szerző: T.B.

Szomorú családi drámáról vallott lapunknak Aradszky László. Az énekes és bátyja, András elválaszthatatlanok voltak egymástól fiatalabb korukban. Aztán megtörtént a baj! A férfit koholt vádak alapján börtönbüntetésre ítélték: két és fél évre bezárták. A hatóságok szerint segített a disszidálásban az egyik unokatestvérüknek. András a szabadulása után Svédországba költözött, családot alapított, azóta sem tért haza. Nagy szomorúság mindkettejük számára a nagy távolság.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Utoljára négy évvel ezelőtt találkoztunk. Rossz érzés, hogy nem tudjuk támogatni egymást, amikor csak szükségünk van a másikra.

Az ünnepek alkalmával is mindig van bennem hiányérzet, nélküle nem teljes a család. Szerencsére mindketten értünk a számítógéphez, ezért Skype-on tartjuk a kapcsolatot. Hamarosan újra hazalátogat, már nagyon várom, hogy lássam" - mondta a -nak az énekes, aki hozzátette: 1980-ban volt kint a testvérénél Lappföldön, elképesztő élményekben volt része. Ha teheti, szeretne még elutazni a távoli rokonokhoz.