ÉLETMÓDI

Apró, de biztos jelek, hogy a nő készen áll a szexre

Felejtsd el, amiket eddig olvastál a témában, ugyanis a legújabb tanulmány mondja meg a tutit. Ha ezeket a dolgokat észleled, egészen biztos, hogy zöld utat kapsz az estére!
  • Szerző: A. G.

Hogyan tudod leszűrni azt, hogy bejössz a másiknak és hamarosan indulhat a buli? A legújabb kutatás pontról-pontra mindenre kitér - a legkézenfekvőbb dolgoktól a nem egészen egyértelmű jelekig. Az összegyűjtött anyagból pedig egy nagyon átfogó értekezés készült.

A kutatók több mint 50 tanulmányt vettek figyelembe, ahol a vonzerő hatásaként megélt különböző reakciókat és a nonverbális jeleket elemezték. Az összefoglalást pedig maguk is közzétették

A legalapvetőbb árulkodó jelek az alábbiak:

1. Időről-időre rád mosolyog vagy nevet

Egy mosollyal kezdődik minden, a nevetés pedig bearanyozza a napodat. Csakhogy azért ezek az ártatlannak tűnő dolgok mégiscsak okkal történnek, mégpedig azért, mert vonzónak találtattál. 

2. Gyakori szemkontaktus

A szemkontaktus a kettőtök közötti kapcsolódást jelzi és minél több ideig tudtok egymás szemébe nézni, annál mélyebb kötődés van köztetek. Ez már a haladó szint!

Lapozz a folytatáshoz!


3. Beszélgetést kezdeményez

Valami ártatlannak tűnő témával kezdődik, de előbb-utóbb ki fog bújni a szög a zsákból és egy-két kedves bókot is bezsebelhetsz, ha bejössz a hölgynek.

4. Utánzó viselkedés

Ha hasonló mozdulatokat tesz akárcsak te, vagy teljesen tükrözi a testtartásod és a pózt, amit felvettél, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy tudat alatt máris odavan érted.

5. Fejbiccentés

Azért ezt nem kell túlmagyarázni ugye? Bármint mondasz, tetszeni fog neki és ezt bólogatásaival meg is fogja erősíteni.

Az összes fent említett jelzés az összhangról és a bizalomról árulkodik, hiszen amikor kedvelünk valakit, akkor azt szeretnénk elérni, hogy bízzon bennünk.

Ilyenkor olyan manővereket hajtunk végre, amelyek növelik a kölcsönös függőség és az elkötelezettség mértékét.

Mindezeket érdemes más élethelyzetekben is figyelembe venni, mint például amikor a szülő és a gyermek, az orvos és a páciens vagy az eladó és a vevő egymással beszélgetnek. Ezekben a szituációkban is ugyanaz a lényeg: elnyerni a másik bizalmát, csakúgy mint az első randin. 

 

 

 

És ezeket olvastad már?