HOGY MIK VANNAK!

Ezért nem te vagy az Apple ve­zére! Ki­de­rült a titok

A vi­lág­vál­la­lat ve­zére kő­ke­mény na­pi­ren­det tart, mely­nek első pontja egy hi­he­tet­len korai idő­pontra esik. Rá bi­zony igaz a mon­dás...
  • Szerző: Buster

Ki korán kel, aranyat lel! Tim Cook az Apple vezére biztosan hallotta valahol ezt az unalomig ismert magyar közmondást, és meg is fogadta az intelmet.

Tim hajnaltól dolgozik (Fotó:Twitter)
Tim hajnaltól dolgozik (Fotó:Twitter)

Őt ugyanis minden reggel háromnegyed négykor riasztja az Iphone-ja.A céget 2011 óta vezető üzletember hajnalonta tüzetesen átnézi az üzeneteit, melyből saját elmondása szerint úgy 7-800 érkezik amíg ő alszik.

EZT OLVASTAD MÁR?

Ezután hét körül ér a konditerembe. Cook ebből a szabadtérit kedveli, így nem veszi igénybe az Apple központban lévő, jól felszerelt termet.

Mivel zárkózott életet él, reggelizési szokásairól csak egy közelmúltbéli sajtóreggeliből lehet következtetni. A New York Times riporterével elköltött reggelije alatt rántott fogyasztott, cukormentes müzlivel és édesítetlen mandulatejjel.Ebédelni biztosan szokott, ráadásul igen gyakran teszi ezt a campus éttermében, kollégái társaságában.

Cook munkamániás, aki bevallottan a magánélete elé helyezi a munkát. Korán érkezik és utolsók közt hagyja el a munkahelyét, ahol imád maratoni értekezleteket tartani. - írta róla a Business Insider