INSIDER

Új rész­le­tek, ba­rát­nő­jét is meg­ölte a sza­bol­csi apa­gyil­kos

Ki­de­rült, hogy a rend­őr­ség már foly­ta­tott bün­te­tő­el­já­rást a szom­ba­ton Tor­nyos­pál­cán tör­tént gyil­kos­ság gya­nú­sí­tottja ellen.

Amint a is beszámolt róla, a 36 éves T. Béla szombat reggel több késszúrással végzett 64 éves édesapjával tornyospálcai otthonukban. A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták.

Az MTI információi szerint a gyanúsított nem először ölt: 2003-ban a barátnőjével végzett! 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 21 éves kisvárdai nőt augusztus 17-én, egy diszkózást követően, elcsalta egy elhagyatott helyre és ott rendkívüli kegyetlenséggel végzett vele. A férfit - az orvosszakértői vélemény szerint kóros tudathasadásos elmeállapotára való tekintettel - 2004 februárjában jogerősen felmentette a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság.

A bírói tanács ugyanakkor elrendelte a betegsége miatt nem büntethető fiatalember kényszergyógykezelését, mivel tartani lehetett attól, hogy hasonló erőszakos cselekményt követhet el. Ám végül a Blikk szerint a férfit nem sokkal később szabadon engedték, majd szüleinek gyámsága alá helyezték.

Fehérvári Marietta elmondta, a korábbi esetről az eljárás jelenlegi szakaszában - nyomozati érdekből - bővebb tájékoztatást egyenlőre nem adhat a rendőrség.