OLDALVONAL

Télen Ang­li­ába iga­zol­hat vá­lo­ga­tott fo­cis­tánk

Jó a meg­íté­lése a szi­get­or­szág­ban. Egyik leg­jobb lé­gi­ó­sunk to­vábbi sor­sá­ról ta­lál­gat a Bild.
  • Szerző: vav

Túl jól áll kapusokkal az RB Leipzig: Gulácsi Péter mögött Yvon Mvogo a második, Marius Müller pedig a harmadik a sorban.

Gulácsinak jó a híre az angol futballban
Gulácsinak jó a híre az angol futballban
Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A magyar válogatott erőssége a német bajnoki mérkőzéseken véd, a svájci válogatott Mvogo az Európa-ligában - Müller pedig játéklehetőség híján távozással fenyegetőzött. Legalábbis eddig, mert a minap 2021-ig meghosszabbította a szerződését.

Jó a viszony Müller (jobbra) és Gulácsi között, de a tartalékkapus többet akar védeni
Jó a viszony Müller (jobbra) és Gulácsi között, de a tartalékkapus többet akar védeni
Fotó: Twitter

"Nagyon jól érzem magam itt. Lipcsében akarok kapusként tovább fejlődni, és hiszem, hogy erre lesz is lehetőségem. A következő hónapokban kiderül, hogy kapok-e több bizalmat"

- nyilatkozta Müller, aki pár hete még mindenáron elvágyott a mellőzése miatt.

Erre a német sportsajtó máris kombinálni kezdett. A Bild tudni véli, hogy Müller maradása előrevetíti: Gulácsi vagy Mvogo rövidesen távozik előle.

Mvogo is kilépne Gulácsi árnyékából
Mvogo is kilépne Gulácsi árnyékából
Fotó: Twitter

Mvogo nem elégedett az El-meccsek jelentette játéklehetőséggel, s ha meg akarja őrizni a helyét a svájci válogatottban, távozni kényszerülhet. Ha csak nem Gulácsi lép szintet, még akkor is, ha többször elmondta: jól érzi magát a német csapatnál, és akár azt is el tudja képzelni, hogy pályafutása végéig ott védjen.

Eközben a címlapon

A Bild emlékeztet: a Bundesliga egyik legjobb kapusaként számon tartott magyar légióst - aki fiatalon megjárta a Liverpoolt is - nyáron többek között a Chelsea-vel és az Arsenallal is hírbe hozták. Lehet, hogy Mvogo és Müller is eggyel előrelép a lipcsei kapusrangsorban, ha Gulácsi télen a Premier League-be igazol?