LELKIZŐ

Örök ma­gányra van ítélve? An­gel­ina Jolie egyre két­ség­be­eset­tebb

A hat­gyer­me­kes sztár­anyuka azóta nem ran­di­zott, hogy szét­men­tek Brad Pit­tel, rá­adá­sul va­lódi ba­rá­tai sin­cse­nek.
  • Szerző: Ripost

Több mint két évtizeden át Hollywood egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt Angelina Jolie, akit szinte folyamatosan rajongók vettek körül és rengeteg időt töltött a vörös szőnyegen. Három évvel Brad Pittől való válása után azonban visszavonultan és magányosan él Los Angeles-i villájában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A múlt héten kiderült, hogy a 43 éves színésznő meggondolta magát és mégsem szeretne elválni, hanem újabb esélyt akar adni a házasságuknak.

Az 55 éves Brad Pitt viszont nem örült a javaslatnak, a romantikus közeledést visszautasította és azt mondta, hogy csak kiegyensúlyozott baráti kapcsolatra vágyik Jolie-val, arra is csak a gyerekek érdekében.

Egy, a sztáranyukához közel álló forrás elmondta a The Sunnak, hogy Jolie az utóbbi éveket azzal töltötte, hogy minden idejében a hat gyermekére koncentrált, de most partnerre vágyik a nevelésben és „senkije sincs”. A munkában is csak olyan projekteket vállal, amelyekben gyermekei is részt vehetnek, hogy ne kelljen kevesebb időt töltenie velük. „Az összes energiáját rájuk fordítja” – tette hozzá a bennfentes.

Míg Jolie magányosan él és nem randizott a szakítás óta, Brad Pittet már első feleségével, Jennifer Anistonnal, de Charlize Theronnal is összehozta a sajtó.

A sztármaminak viszont nincs túl sok barátja, akivel beszélgethetne és a hollywoodi bulizós körökben sem aktív. A források szerint a napjait terápiával töltötte és főzőtanfolyamra járt, amikor egyedülálló anyuka lett. „Munkakapcsolatai vannak, de szinte egyetlen közeli barátja sincs” – árulta el a névtelen ismerős, majd elmondta: „Azt is tudja, hogy Brad randizgat – még a gyerekek is mondják neki –, de ő nem jár el.”

Eközben a címlapon

Angelina Jolie korábban is úgy nyilatkozott, hogy Pitten kívül nincsenek nagyon barátai és szeret inkább otthon maradni, mert nem túl szociális. A házasságnak egyébként az exférj vallomása szerint azért is lett vége, mert ő maga sokat ivott. Pitt most már józan életet él és Jolie-val ellentétben felvette a kapcsolatot régi barátaival, Matt Damonnal, Leonardo DiCaprioval, George Clooney-val és még Jennifer Annistonnal is.

Angelina Jolie 2017-ben ráadásul egy év szabadságra ment, hogy a gyerekeivel foglalkozzon, illetve az ENSZ-ben való munkájára koncentrálhasson. Azóta a filmezést is takarékra vette.