FÜLES

Ki­szi­vár­gott, hogy él An­gel­ina Jolie, mióta egye­dül­álló anya lett

A gye­re­kei körül forog az élete, igyek­szik őket a le­hető leg­bol­do­gabb kör­nye­zet­ben fel­ne­velni.
  • Szerző: Ripost

Angelina Jolie igazi egyedülálló anyuka lett, mióta 2016-ban elhagyta Brad Pittet. A UsWeekly új számából kiderült, hogy minden idejét a gyerekeivel tölti, a 17 éves Maddox-szal, a 15 éves Pax-szal, a 14 éves Zaharával, a 12 éves Shiloh-val, illetve a 10 éves ikrekkel, Knox-szal és Vivienne-nel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy forrás elmondta:

A gyerekek jelentik az életét.

A család egy ezer négyzetméteres telken él egy 25 millió dolláros (átszámítva több mint 7 milliárd forintos) házban, Los Angelesben. A bennfentes arról is beszámolt, hogy a 43 éves színésznő sosem mond nemet a gyerekeinek, igazán engedékeny anyuka, mindent megad és megenged nekik - idézi a Daily Mail a cikket.

Emellett persze arról is gondoskodik a sztáranyuka, hogy csemetéi ne csak a tévé előtt üljenek egész nap. Ha látszik, hogy valami iránt érdeklődnek, akkor segít nekik elmélyülni a témában. „Ha valamelyikük festeni akar, mennek és vesznek festőkészletet” – mondta a forrás, aki hozzátette, hogy Pax bokszolni jár, Zahara a harcművészetekért rajong, Shiloh és Knox pedig robotikát tanul.

Jolie azt gondolja, hogy az új dolgok kipróbálásával fejlődhetnek a gyerekei, „a határ pedig a csillagos ég”. Új tapasztalatokat ugyanis utazásokon szereznek, rendszeresen járnak Kambodzsába és Párizsba is.