SIKER PÉNZ CSILLOGÁS

11 mil­liót vit­tek el Andy Vaj­ná­tól!

Rá­adá­sul Andy még csak nem is bánja, hi­szen a nem­ré­gi­ben meg­nyi­tott on­line ka­szi­nó­já­ban ért ha­tal­mas sze­ren­cse egy já­té­kost, aki 50 ezer fo­rint­ból lett mil­li­o­mos.
  • Szerző: Buster

Ha nem is a szó szoros értelmében, de mégis csak igaz, hogy a Andy Vajnát kifosztották. A május elején nyílt online kaszinójában egy szerencsés játékos 11 millió forinttal lett gazdagabb.Ráadásul nem ő az egyetlen nagy nyertes.

Élőszőr bukott a Rambón
Élőszőr bukott a Rambón
Fotó: Sulyok László

A dolog pikantériája, hogy a világszerte ismert producer, most először vesztett az 1982-ben bemutatott sikerfilmjén, a Rambón, hiszen a Pest megyéből regisztrált játékos, a mozi nyomán készült nyerőgéppel kaszálta a hatalmas összeget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A játékos az  50 ezer forintos befizetéséből, már 600 ezer körül járt, amikor 1.500 forintos téten szabadjátékot kapott és egyetlen pörgetéssel 11.099.880-t, tétjének 7400-szorosát szakította.

Nem ez volt az első komolyabb kifizetés mostanában az online kaszinóban. Múlt héten egy játékos 5 milliós nyereménnyel gazdagodott egyetlen játékkörben. A Magyarországról kizárólag a Vegas.hu-n elérhető, több száz milliós Mega Moolah jackpot pedig kétszer is leesett az elmúlt hetekben. Az online kaszinóban egyébként jelenleg 96 asztali és 80 mobil játék érhető el.