MANI

11 milliót vittek el Andy Vajnától!

Ráadásul Andy még csak nem is bánja, hiszen a nemrégiben megnyitott online kaszinójában ért hatalmas szerencse egy játékost, aki 50 ezer forintból lett milliomos.
  • Szerző: Buster

Ha nem is a szó szoros értelmében, de mégis csak igaz, hogy a Andy Vajnát kifosztották.  A május elején nyílt online kaszinójában egy szerencsés játékos 11 millió forinttal lett gazdagabb. Ráadásul nem ő az egyetlen nagy nyertes.

A dolog pikantériája, hogy a világszerte ismert producer, most először vesztett az 1982-ben bemutatott sikerfilmjén, a Rambón, hiszen a Pest megyéből regisztrált játékos, a mozi nyomán készült nyerőgéppel kaszálta a hatalmas összeget.

A játékos az  50 ezer forintos befizetéséből, már 600 ezer körül járt, amikor 1.500 forintos téten szabadjátékot kapott és egyetlen pörgetéssel 11.099.880-t, tétjének 7400-szorosát szakította.

Nem ez volt az első komolyabb kifizetés mostanában az online kaszinóban. Múlt héten egy játékos 5 milliós nyereménnyel gazdagodott egyetlen játékkörben. A Magyarországról kizárólag a Vegas.hu-n elérhető, több száz milliós Mega Moolah jackpot pedig kétszer is leesett az elmúlt hetekben. Az online kaszinóban egyébként jelenleg 96 asztali és 80 mobil játék érhető el.