FÜLES

Még a héten meg­fo­gan­hat Andy Vajna gye­reke

Timi fo­lya­ma­to­san posz­tol, el­kezdte a lom­bik­prog­ra­mot!
  • Szerző: Ripost

Eddig csak tervben volt, de Vajna Timi most váratlanul bejelentette: elkezdte a lombikprogramot, és már kapja a hormonkezelést.A héten egy műtétet is végrehajtanak rajta, így ha szerencséjük van, ebben az időszakban megfoganhat a gyerekük.

Fotó: Markovics Gábor

Vajna Tímea és Andy Vajna 2013-ban mondta ki a boldogító igent. Most újabb fordulóponthoz érkezett a kapcsolatuk, ugyanis Timi bejelentette: belevágtak a babaprojektbe! Az örömhírt a közösségi oldalán árulta el, sőt arról is őszintén írt, hogy már a hormonkezelést is elkezdték nála. A 35 éves feleség korábban lapunknak mesélt arról, hogy a számmisztika szerint a 2018-as év lenne számára optimális a gyermekvállalásra. Bár néhány évvel ezelőtt még örökbefogadáson is gondolkoztak, úgy tűnik, végül a lombikprogram mellett döntöttek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Mindenképpen szeretnénk vállalni egy babát, persze segítséggel, lombikbébiprogrammal. A legfontosabb az, hogy egészséges legyen a gyermekünk. Ha lehetőség lesz rá, szeretném, ha Amerikában születhetne meg, hiszen akkor automatikusan megkapja az állampolgárságot” – mesélt a vágyairól a -nak Timi.Andy Vajna sem titkolta, hogy csak a feleségén múlik, hogy mikor vállalnak gyereket, hiszen ő készen áll az apaságra.

Fotó: Markovics Gábor

„Timi kezében van a döntés abban a tekintetben, hogy pontosan mikor szeretne babát vállalni. Ha ő készen van rá, én állok elébe. Ha Los Angelesben kezdi meg a programot, akkor ott kezdi meg. Én boldogan adok zöld utat annak, hogy a közeljövőben bővüljön a családunk” – mondta lapunknak a 73 éves kormánybiztos. Timi Amerikában és Budapesten is jár kezelésekre, de nem viseli jól a napi 4 hormoninjekció mellékhatásait: felpuffadt a hasa, emellett fejfájás, éjjeli izzadás, szapora szívverés, szédülés és hányinger gyötri.

Sok nő részt vesz ezeken a kezeléseken, és ez nagyon megviseli a szervezetet. Estére már úgy nézek ki, mintha az 5. hónapban lennék

– írta az egyik fotóhoz Tímea.

Ha szeretnéd tudni, mi okozza Timinél a rosszulléteket, olvasd el a szerdai lapszámát. 

Eközben a címlapon