LOVE

Nehéz idő­szak: fél éve nem él együtt az is­mert pár

Tu­da­to­san vá­lasz­totta a kü­lön­élést a Vajna-há­zas­pár, de azt mond­ják, na­gyon meg­vi­seli őket ez a hely­zet.
  • Szerző: Ripost

Mingliként élnek Vajnáék: bár továbbra is boldog párt alkotnak, az utóbbi egy évben legalább hat hónapot külön töltöttek. Szándékosan vállalták ezt az életformát, mert fontosnak tartják a szerelmüket, de eközben szeretnének a karrierjükre is koncentrálni, és hisznek abban, hogy létezhet szabadság egy párkapcsolatban. Ráadásul Timi komoly célokat tűzött ki maga elé: szeretné megszerezni az amerikai állampolgárságot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

Ahhoz, hogy Timi álma teljesüljön, legalább 6 hónapot az Egyesült Államokban kell töltenie – miközben Andy-t a munkája Magyarországhoz köti. Ezért döntöttek a különélés mellett. A gyönyörű feleség rendszeresen beszámol közösségi oldalain arról, hogy milyen kalandokban van része, miközben napi 4 órában angolul tanul, és emellett színiiskolába jár. Ám ha teheti, hazalátogat férjéhez, vagy közös programokat szerveznek külföldön.

"Nehéz a különélés, de így hozta az élet, és elfogadtuk. Mindkettőnknek megvan a saját tennivalója, ám attól függetlenül, hogy most éppen nem lakunk együtt, változatlanul szeretjük egymást. Naponta többször beszélünk telefonon, ami persze nem ugyanolyan értékű, mint amikor este Timi mellettem hajtja álomra a fejét. A feleségem hiánya különösen este nyomasztó, amikor lefekszem, főleg az éjszaka nehéz nélküle. Még jó, hogy napközben én is roppant elfoglalt vagyok" - mondta Andy korábban a Storynak.

A pár négy éve házasodott össze, és bár sokszor nehezen viselik a másik távolságát, azt mondják, még mindig ugyanúgy szeretik egymást, így pedig megéri küzdeniük!