SHOWBIZ

Andy Vajna nem nyug­hat, az éle­tét teszi koc­kára...

Nem tartja be az or­vo­sok uta­sí­tá­sait, rá­adá­sul pi­he­nés he­lyett agyon­haj­szolja magát a film­pápa. Most attól tar­ta­nak, hogy a til­tás el­le­nére Ame­ri­kába uta­zik.

Hiába került be januárban két alkalommal is egy budai szívklinikára Andy Vajna, a filmpápa már újra dolgozik, környezete szerint ráadásul túl is hajtja magát. Felesége, Vajna Tímea egy hétfői sajtótájékoztatón mindössze szűkszavúan nyilatkozott magánéletükről: "Köszönjük az érdeklődést, Andy jól van, már dolgozik" - nyilatkozta a Borsnak.

A lap a filmügyi kormánybiztos környezetéből úgy tudja, Vajnának szigorú pihenést írtak elő orvosai a téli lábműtét-komplikációi miatt, de ő ezt egyáltalán nem tartja be, így a műtéti terület is jóval lassabban gyógyul. Emiatt  a mai napig rendszeresen vissza-vissza kell mennie a kórházba.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Ő ilyen karakter! Nem képes pihenni. Timi egyébként mindent megtesz azért, hogy

a férje számára biztosítsa a gyógyulás feltételeit. Nem rajta múlik, hogy férje nem marad ágyban!"

- nyilatkozta a lapnak egy ismerős.

A producert állítólag attól is eltiltották orvosai, hogy február végén Amerikába utazzon az Oscar-gálára, többen mégis úgy tudják: Vajna megállíthatatlan, hiszen a Saul fia nagy eséllyel indul a legjobb külföldi filmért járó díjért.