ÉLETMÓDI

Amilyen könnyű, olyan őszinte ez a személyiségteszt - mindent elárul rólad

Egyetlen képre kell ránézned, mégis sok dolgot tudsz meg önmagadról.
  • Szerző: Ripost

Egy izgalmas, de egyszerű képet mutatunk most neked. Nem kell választanod ábrák közül, nem kell úgy gondolnod rá, mint egy iskolai feladványra, egyszerűen csak hagyatkozz az ösztöneidre. Vess egy gyors pillantást a képre, és döntsd el, hány lóalakot látsz rajta összesen. Ne hezitálj sokáig, ne várd, hogy teljen az idő. A szabály mindössze ennyi: egy gyors pillantás, majd lapozz a kiértékeléshez!

LAPOZZ!


1. Ha csak 1 lovat láttál:

Perspektívában, távolról szemléled az eseményeket. A feladatokat és problémákat is így oldod meg: gyorsan, az egészet távolról vizsgálva. Ez az oka annak, hogy gyakran másokat megelőzve képes vagy döntéseket hozni, és mielőtt a többiek a megoldásig jutnának, azalatt te már újabb terveket készítesz. Ugyanakkor néha érdemes kicsit több időt szentelni a részletekre is, és odafigyelned arra, hogy mindig van hová fejlődnöd.

2. Ha 5-10 lovat láttál:

Szeretsz tökéletesen megoldani helyzeteket, odafigyelsz az apróságokra is, néha ez az idődből is elvesz. Ugyanakkor hatékony vagy. A döntések meghozatalakor több oldalról is megvizsgálod a helyzetet, észszerű vagy és racionális. Képes vagy elérni a céljaid, de néha hajlamos vagy a szétesésre. Olyan ember vagy, aki soha nem nyugszik, és mindig úton van egy újabb cél vagy feladat felé.

3. Ha 11 vagy ennél is több lovat láttál:

Igazi maximalista vagy. Éles a szemed, jól vág az eszed, és olyan dolgokat is észreveszel, melyet a többség meg sem lát. Imádnak veled együtt dolgozni mások, mert mindent a tökéletességig viszel, tudják a többiek, hogy számíthatnak rád. Sokszor vagy viszont elégedetlen. Nehezen állsz meg, nehezen teszel pontot egy folyamat végére, mert mindig úgy érzed, még van hová fejleszteni azt. Néha tarts egy kis szünetet! Pihenj, relaxálj! Hallgass a barátaidra, akik figyelmeztetnek rá, hogy érdemes önmagadra is időt fordítanod, és néha inkább elengedned dolgokat.

És ezeket olvastad már?