SZTÁRDZSÚSZ

Amerikában is büdös a munka Berki Krisztiánnak

A kigyúrt celeb halmozza az élvezeteket a napfényes Miaimiban, és egyáltalán nem szeretne dolgozni a tengerentúlon.
  • Szerző: KT.

Az Édes Élet szereplője már javában éli amerikai életét, de a tengerentúlon sem szeretne munkába állni, pedig lenne mit csinálnia. Jó barátja ajánlott neki egy lehetőséget, de Berki Krisztián nem munka útján szeretne pénzhez jutni.

Honi cimborája - aki a cége csendestársa is - megkérte egy kis segítségre kinti vállalkozása kapcsán, amire ugyan igent mondott A Berki, de nem ezek a hosszú távú tervei.

Átmenetileg valahogy megoldom, de nem én fogom csinálni természetesen. Nem azért jöttem Amerikába, hogy dolgozzak és felépítsem Amerikát, azt építse fel más. Hátradőlök és gereblyézem a hullámokat

- mondta el Berki az Édes Élet kamerái előtt.

Jó barátja autókereskedelemmel foglalkozik, és az lett volna az egykori Fradi-vezér feladata, hogy irányítsa egy kicsit a telepen dolgozó embereket. A szolgálatáért cserébe pedig kapott egy kocsit, amit nem igazán fogadott kitörő örömmel Krisztián, pedig Barack Obama is ilyen autóval jár. Persze mikor meghallotta, hogy az amerikai elnök is ilyennel utazik, egyből jobb lett a kedve.

Hát vettem egy olyan autót, ami végül is az Obamának van. Obama ezzel jár, meg a felesége, meg a gyermekei. Van a politikai elit, meg van A Berki. Nekem oda kell tartoznom, nem járhatok gyengébb autóval

- mondta el luxusjárgányáról a macsó, aki első elinduláskor a sebességváltót sem találta az autóban.