YESSS

Álom­fri­zu­rák hosszú, egye­nes haj­hoz: Idén ős­szel ez lesz a divat

Le­gyél iga­zán csá­bító, vadóc, vagy éppen fi­a­ta­lo­san szexi! Hozd ki a ma­xi­mu­mot hosszú, egye­nes ha­jad­ból, és a siker ga­ran­tált.

A hosszú, egyenes haj klasszikusan örök divat, ami sosem kopik ki teljesen a trendből. Most viszont egészen új életre kel, és hatalmas sláger lesz az idei ősszel! Mutatjuk, melyek azok a frizurák, amikkel igazán biztosra mehetsz.

1. Naná, hogy egy ápolt és ragyogó hajzuhataggal akkor sem lőhetsz mellé, ha egyszerűen csak simára fésülöd, és hagyod a maga természetességében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Ősszel is folytatódik viszont a félig összefogott haj legújabb hulláma: az apró konty a fejtetőn. Akkor válik telitalálattá, ha néhány tincset szabadjára engedsz a homlok tájékán.

3. Fonás és csavarás. Ezek voltak a nyár mottói. Visszaköszönnek ősszel is. Nézd, mennyire szép megoldás ez az elegáns, de nagyon különleges verzió!

4. És ha már a fonást emlegettük, mutatunk is rá egy végtelenül egyszerű, de nagyon látványos példát. Egyszerre romantikus és fiatalos.

5. Ha szereted a kócos és vadóc nőiességet, akkor neked találták ki azt a viseletet, ahol nem kell mást tenned, mint tincseidet fejed közepén lazán megtűzni, és engedni, hogy jó néhány hajszál rakoncátlanul kiszabaduljon.

Eközben a címlapon

6. Hasonló mértékben szexi, mégis egészen más, vadmacskás és domináns hatást kelthetsz azzal, ha bőségesen használsz vaxot vagy zselét, hajadat pedig vizes hatásúan hátrafelé simítod.

7. Idén ősszel nem kell, hogy hajpántot keress az üzletekben! Remek választás erre a saját hajad! Egy egyszerű fonattal mesésen nézel ki, íme:

8. Ha van hozzá kézügyességed és néhány percnyi időd, akkor persze további ragyogó variációkat is találhatsz a fonásra. Például ezt a káprázatosan szépet.

9. Újra tarol az oldalválaszték. Hajadat elöl simítsd le és tűrd füled mögé, a fejed tetején pedig megbolondíthatod egy nagyon enyhe tupírral a dúsabb hatás kedvéért.

10, A klasszikus elegancia kedvelői pedig kipróbálhatják ezt a banánkontyot idéző, egyszerű megoldást. Kivitelezése könnyű: mindössze meg kell tekerni az egybefésült hajat, a fejtetőn pedig lazán meg kell tűzni. Voila!