A NAP VIDEÓJA

Áll­junk le a mocs­ko­ló­dás­sal! Nem csak Kas­sai Vik­tor hi­bá­zott

Mi lett volna, ha szól neki az angol csa­tár? Volt már ha­son­lóra példa a világ tör­té­ne­té­ben.
  • Szerző: sk

Nem kíméli a hazai és a külföldi sajtó Kassai Viktort. Tény, a magyar focibíró óriásit hibázott a BL-ben, mégha jó eséllyel nem is döntötte el a végül 6-0-ra végződő Manchester City-Sahtar meccset. Egy biztos, az angol Sterling a földbe rúgott, elesett, ezt pedig Kassai „megette”, és tizenegyest adott.

Hibázott a játékvezető, akárcsak a leshelyzetet és egy tiszta tizenegyest elengedő holland kollégája a Napoli-PSG meccsen, az ellenfelét lekönyöklő reálos Sergio Ramos, vagy a szerbeket kicsit lenéző Liverpool. És, ne menjünk szó nélkül Raheem Sterling mellett sem, hiszen ő is hibázhatott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Simán megtörténhetett volna, hogy a megbotló csatár odamegy Kassaihoz, és jelzi, „spori, engem itt az égvilágon senki sem bántott.” Nem biztos, hogy a magyar sípmester visszafújja a tizit, de emberi lépés lett volna a csatártól. Ehelyett csak csóválta a fejét, sumákolt, „jól átvertük ezeket az ukránokat”.

Pedig volt már olyan a futball történelemben, hogy egy focista maga jelezte a bírónak, ok nélkül kedvezett nekik. 2012-ben a Lazióban focizó német Miroslav Klose szólt a sporinak, a kezével szerzett gólt, érvényteleníteni kell azt.

A liverpooli Robbie Fowler 1997-ben műesés után kapott tizenegyest. Azonnal szólt a bírónak, hogy ezért nem járt büntető, majd ki is hagyta a kísérletet. "Pechére" csapattársa a kipattanót berúgta.

Eközben a címlapon