NÍNÓ

Ál­lítja az anya: Fogva tart­ják az el­tűnt fi­a­mat!

A 19 éves fi­a­tal de­cem­ber­ben tűnt el, azóta sehol sem ta­lál­ják.
címkék:

Rendes munkája és csinos barátnője volt a december 14-én eltűnt Molnár M. Viktornak. A 19 éves győri fiatal hirtelen felmondott a munkahelyén, majd nyoma veszett. Édesanyja, Payer Éva szerint a fiát bezárták valahova.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
– Biztos vagyok benne, hogy fogva tartják valahol a fiamat!
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Mindennap beszéltünk telefonon, volt olyan, hogy az éjszaka közepén is felhívott. Nagyon szoros kapcsolatban álltunk, ezért tartom elképzelhetetlennek, hogy önszántából nem keres fel – kezdte a kétségbeesett édesanya. Viktor 13 éves testvére teljesen összeroppant a bátyja eltűnése miatt. Romlanak a jegyei és folyamatosan ideges. Éva úgy gondolja, ha most feladná a reményt, azt a család nem bírná elviselni. –Többen jelezték, hogy látták az utcán kéregetni és drogozni. Küldtek képeket is, de azon csak egy háttal álló kapucni felsős alak volt látható, nem ismertem fel benne a fiamat – magyarázta. Éva a közösségi oldalán is üzent Viktornak, mivel abban reménykedik, hogy valahogy eljut hozzá az üzenete.

„Nincs nap, sem perc, hogy nem gondolok rád. December 14-én még beszéltem veled, halottam a kis édes hangodat… 16-án hívtalak és már csak sípolt a telefonod! Belehalok, ha valami bajod lesz!”

Viktor legutóbb termokabátot, fehér és neonzöld edzőcipőt, fekete vagy sötétzöld nadrágot viselt. Édesanyja azt kéri, ha valaki látja a 180 centiméter magas, átlagos testalkatú fiát, hívja a rendőrséget a 112 segélyhívón, és ne tévessze szem elől!

címkék: