INSIDER

Áll a bál, di­ák­já­val hoz­ták hírbe a ma­gyar­ta­nár­nőt

Szél­té­ben-hosszá­ban azt be­szé­lik Kun­szent­mik­ló­son, hogy a hely­béli csi­nos gim­ná­zi­umi ta­nárnő össze­jött a vég­zős, de még kis­korú di­ák­já­val. Táp­lálja a plety­kát a tény, hogy fér­jé­vel vá­ló­fél­ben van­nak, férje sze­rint pedig éppen a diák miatt. A ta­nárnő vi­szont azt mondja: min­den ta­nít­vá­nyá­val na­gyon jóban van, emi­att nem elő­ször hoz­zák hírbe.
címkék:

Mindennapos téma Kunszentmiklós egyik kocsmájában, hogy a helyi középiskola feltűnően csinos 32 éves tanárnője összejött az egyik 17 éves végzős diákkal. Itt tartották a bankettet, arra is együtt érkeztek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
- Gusztustalan, amit a tanárnő és a diákja csinál!

– ítélkezik indulatosan a helybéli Sándor, aki naponta látja együtt Heller-Kovács Szimonettát és az idén érettségiző Zoltánt. – Még csak titkot sem csinálnak belőle, és szerintem korántsem csak tanár-diák viszony van közöttük.

Istvánék közös kertjében "Édes Otthn" felírat díszeleg, amit még közösen helyezett ki a feleségével...
Istvánék közös kertjében "Édes Otthn" felírat díszeleg, amit még közösen helyezett ki a feleségével...

- A fiú édesapja is jár ide, azzal dicsekszik, hogy a fia megfogta az Isten lábát a tanárnővel! De szerintem nem helyénvaló, hogy elcsábította a 15 évvel fiatalabb tanítványát – mondja László, egy másik helybéli. Van azonban, aki nem tör pálcát a tanárnő felett.

- Az, hogy sokszor látják őket együtt, még nem bizonyít semmit. Különben is, ha szeretik egymást…

- vonogatja a vállát Ferenc. – Nem tartott egyikünk sem gyertyát!

Szimonetta férje azonban meg van győződve arról, hogy a pletyka igaz.Olyannyira, hogy bejelentést tett felesége munkahelyén.

- Az igazgatónő először meglepődött, de mikor egyre több bizonyítékot soroltam fel, kezdeményezte az eljárás lefolytatását – mondja a férj. – Felháborítónak találom, hogy engem nem tájékoztatnak a vizsgálat eredményéről, személyiségi jogokra hivatkozva. Az, hogy a feleségem a diákjával van, az nem sért jogot?

Eközben a címlapon

Heller István azt mondja, egészen decemberig ő volt a világ legboldogabb embere. Csakhogy feltűnt neki, hogy a felesége elkezd kimaradozni, és sokat írogat egy diákjának. 

- Megmondom őszintén, belenéztem a telefonjába, ahol egyértelműen szerelmes üzeneteket találtam. Rájöttem, hogy megcsal.

A megkereste az érintettet is. Szimonetta nem zárkózott el a nyilatkozattól, mint mondta: neki nincs mit takargatnia.

– Máskor is előfordult már, hogy összehoztak a tanítványaimmal, csak mert nagyon sokat foglalkozom velük. A férjem féltékeny lett rá, amikor látta, hogy szívecskés matricákat küldtünk egymásnak a fiúval, pedig más diákjaimmal is küldünk egymásnak ilyesmit...

Kíváncsi vagy rá, hogy a csinos tanárnő mit mondott még? Érdekel, hogy mi lehet a következménye a pletykának, és mit állapított meg az iskolai vizsgálat?  Ha igen, akkor keresd a pénteki napilapot az újságárusoknál!

címkék: