NÍNÓ

Aljas dol­got mű­velt a sze­gedi szó­ra­ko­zó­he­lyen, most ke­re­sik a rend­őrök

Ször­nyű dol­got mű­velt egy férfi Sze­ge­den egy szó­ra­ko­zó­he­lyen, most a rend­őrök ke­re­sik. Az éj­sza­kai ag­resszor rá­adá­sul a kul­csát is maga után hagyta, így kér­dé­ses, mi­ként ju­tott haza. A rend­őrök a la­kos­ság se­gít­sé­gét kérik.
  • Szerző: Ripost

Agresszív férfit keresnek a Szegedi-Rendőrkapitányság nyomozói. A sportos alkatú férfi péntek este a szegedi Szentháromság utcában lévő szórakozóhelyen bántalmazott két embert, ütötte és rugdosta őket.

A keresett férfi 180-190 centi magas, rövid, sötét hajú és átlagos arcú. A rendőrök feltételezése szerint 30-35 év körüli lehet és feltehetően Tamásnak hívják. Az eset idején szürke pulóvert és fekete bőrkabátot viselt, ám a nagy sietségben ezeket hátrahagyta, ahogy a kulcscsomóját is. Aki bármit tud Tamásról, az értesítse a rendőrséget a 06-62/562-400/1814-es vagy 06-80-555-111-es "Telefontanú" számon, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok egyikén. A zsaruk szívesen visszaadnák a férfi kulcscsomóját, de szeretnének vele elbeszélgetni a tettéről is.  

EZEKET OLVASTAD MÁR?