OLDALVONAL

Ve­szély­ben Buffon re­kordja? Bom­ba­iga­zo­lás a lát­ha­tá­ron

Na­gyot szólna a dél-ame­ri­kai há­lóőr klub­vál­tása.
  • Szerző: ST

A Liverpool labdarúgócsapata angol hírek szerint érdeklődik a Roma kapusa, Alisson iránt. Az olasz klub azonban 70 millió euróban határozta meg a 25 éves játékos árát, ennek köszönhetően a világ legdrágább hálóőre lehet, ha létrejön az üzlet. Veszélyben Buffon rekordja?

Alisson nagy értéke a Romának
Alisson nagy értéke a Romának
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hatalmasat kaszálna a Roma

Alissont mindössze 8 millió euróért igazolta le 2016-ban a Roma a brazil Internacionaltól. Idén pedig már kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból a 22-szeres brazil válogatott portás.

Ő az első az elsők között. A kapusok Messije

- mondta el az Il Romanistának a legendás olasz kapusedző, Roberto Negrisolo.

Nagy üzletet csinálhat vele az olasz klub
Nagy üzletet csinálhat vele az olasz klub

Még Buffon a rekorder

Gianluigi Buffonért 2001-ben 52,88 millió eurót fizetett a Juventus a Parmának. Ez az összeg dőlhetne meg, ha a Liverpool leigazolná Alissont. A 40 éves kapus alaposan megszolgálta az érte kiadott pénzt, többek között nyolc bajnoki címhez segítve a Juventust.

Buffon már nem sokáig marad rekorder?
Buffon már nem sokáig marad rekorder?

Ezt Pickford sem gondolta volna

Buffon mögött jelenleg a brazil Ederson áll, akiért 40 millió eurót adott Benficának a Manchester City. Őt követi a német sztárkapus, Manuel Neuer 30 millió euróval (a Schalkétől a Bayern Münchenhez).

Pickford (sárágában) sokra viheti
Pickford (sárágában) sokra viheti

Jelenleg minden idők negyedik legdrágább kapusa Jordan Pickford. Az 23 éves angolt tavaly nyáron 28,5 millió euróért vásárolta meg az Everton a Sunderlandtől. A 2016-ban még az angol második vonalban is védő fiatal biztosan nem gondolta volna, hogy egyszer ennyit adnak érte.

Eközben a címlapon