OTTHONKA

Na­gyon durva, de ez Meg­han Markle hob­bija: meg­őrül­nek érte az em­be­rek

A her­cegné nem­csak a di­vat­ban te­remt tren­det, hanem hob­bi­já­val is. Már szí­né­szi kar­ri­erje előtt is ra­jon­gott ezért a kre­a­tív te­vé­keny­sé­gért, amely mos­ta­ná­ban egyre több kö­ve­tőt vonz. De vajon mi lehet a ked­venc idő­töl­tése?

Meghan Markle, mielőtt színész karrierje igazán beindult volna, kalligráfiát oktatott Beverly Hillsben. Több interjúban is mesélt arról, hogy katolikus lányiskolába járt, és itt ismerkedett meg a művészi betűvetéssel – amíg meghallgatásokra járt, ez sokkal jobb bevételi forrásnak tűnt, mint a pincérkedés.

Fotó: AFP

Meghan immár hercegnéként is szívesen hódol a kedvenc időtöltésének, ezzel pedig lavinát indított el. A Meghan-hatás nem csak a divatban és a szépítőszerek területén érvényesül, ebben is szívesen követik a példáját az emberek. A Pinteresten is robbanás-szerűen szaporodtak el a kalligráfiával kapcsolatos bejegyzések. Számos oktatóvideót is találni a neten, és egyre többen teszik közzé elkészült alkotásaikat is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay

Meghan egyébként híres szép kézírásáról, és arról is, hogy nagyon szereti a kézzel írt, hagyományos leveleket. Érdekes módon, elhunyt anyósa, a néhai Diana hercegnő is rajongott a kézzel írt köszönőlevelekért, szívesen küldött ilyesmit.