SZTÁRDZSÚSZ

Ákos kon­cert­jére tom­bol­ha­tunk hét­vé­gén Sió­fo­kon!

Ha­zánk egyik leg­nép­sze­rűbb pop-rock elő­adója, Ákos jú­lius 13-án ismét a PLÁZSon kon­cer­te­zik. Ha­tal­mas tom­bol­dára és a leg­jobb Ákos-da­lokra szá­mít­ha­tunk a sió­foki éj­sza­ká­ban, pén­te­ken pedig a Be Mas­sive me­den­cés nap­le­mente bu­li­já­val ké­szül­he­tünk fel a hét­vé­gére.

Hazánk egyik legnépszerűbb pop-rock előadója, Ákos július 13-án ismét a siófoki PLÁZSon koncertezik. Fergeteges estére és a legjobb dalokra számíthatnak a látogatók a siófoki éjszakában.

Fotó: Szabolcs László
EZT OLVASTAD MÁR?

Ákos először tavaly, 50 éves jubileumi show-jával érkezett a Balaton melletti településre, ahol egy hatalmas, rockos koncerttel dörrentette be a nyarat. Az ikonikus énekes most szombaton tér vissza a tett helyszínére önálló koncertjével.

Ákos nyarában a Balaton nemcsak a koncertek miatt kihagyhatatlan elem, hiszen ahogy korábban mesélte, gyerekként is rengeteget vakációzott a magyar tengernél. Később felnőttként itt épített nyaralót és a mai napig elképzelhetetlennek tartja, hogy úgy reppenjen el a nyár, hogy ne vakációztak volna itt a gyerekeivel.

Az északi partról elé táruló táj pedig minden alkalommal lenyűgözi. Pont ahogy most a közönséget is elvarázsolhatja a siófoki naplemente és csillagos éjszaka látványa, ami tökéletes díszletet biztosít Ákos látványos koncertjeihez és legjobb dalaihoz.

Emellett pénteken kellemes ütemekre ejtőzhetünk a nagystrandon most debütáló Be Massive medencés naplemente partyján. Igényes elektronikus zene, simogató hullámok, Instagramra kívánkozó naplemente lazít bele péntek este 18 órától a hétvégébe. Július többi hétvégéjén is érdemes célba venni Siófok homokos partját, ugyanis július 19-én az idén 15 éves Halott Pénz csap fergeteges bulit, míg másnap már Horváth Tamás slágereire rophatjuk a vízparton.

A romantikusoknak pedig Rakonczai Viktor Piano estje tűnik kihagyhatatlannak július 21-én egy kis közös tánchoz és énekléshez. Plázs, ahol a buli és a nyaralás összeér.

Eközben a címlapon