HARCÉL

Agy­ha­lot­tak­nak ne­vezte Ma­gyar­or­szá­got a Mo­men­tum fő­pol­gár­mes­ter-je­löltje

A Mo­men­tum fő­pol­gár­mes­ter-je­löltje, a nyil­vá­nos­ság­nak sze­ré­nyen "vég­te­le­nül mű­velt csa­lád­apa­ként" be­mu­ta­tott Ker­pel-Fro­nius Gá­bor­nak egy fo­ci­meccsen si­ke­rült ennyire mélyre süllyed­nie. A Fa­ce­boo­kon meg­je­lent be­jegy­zé­sét a Hír TV szúrta ki.
  • Szerző: ripost

Cseh Katalin, a párt EP-képviselője által a „versenyszférából érkezett, tapasztalt cégvezetőként, végtelenül művelt, feddhetetlen előéletű családapaként” bemutatott Kerpel-Fronius Gábor azért kezdett hazája gyalázásába, mert kiderült, hogy a labdarúgó-vb döntőjében a magyarok többsége Horvátországnak, és nem a franciáknak szurkolt.

A Momentum főpolgármester-jelöltje erre így reagált Facebook-bejegyzésében:

„(...) mennyire agyhalott ez az ország”.

A politikust feldühítették azok a bejegyzések, amelyekben leírták, hogy a horvát válogatottat horvát születésű játékosokból áll. Erre jött az agyhalottazás.

Kerpel-Fronius egyébként úgy lett a Momentum budapesti jelöltje, hogy sokszor és hosszan írt a Facebookon politikai helyzetelemzést, amely szinte minden alkalommal Fekete-Győr Andráséknak kedvezett. A pártelnök hétfőn sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy agyhalottozó politikusukat indítják a főpolgármesteri székért.