HŰHA

Nem ér­de­kelte senki vé­le­mé­nye: ki­tá­lalt a vá­lá­sá­ról Ábel Anita

A szí­nésznő három hó­nap­pal ez­előtt ve­tett véget ti­zen­hat év után a há­zas­sá­gá­nak, ám egy­ál­ta­lán nem bánta meg a dön­tést.
  • Szerző: ripost

Kendőzetlenül vallott új életéről Ábel Anita! A színésznő három hónappal ezelőtt vetett véget tizenhat éve tartó házasságának, mert mint elmondta, bár nagyon szereti a férjét, túl fiatalnak érzi magát ahhoz, hogy a legjobb barátjával élje le az életét. 

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Igen, én mondtam ki, hogy legyen vége a házasságunknak, és ezt azóta is a legkulturáltabb módon próbáljuk megélni. Nem kaptam egyetlen rossz megjegyzést sem, amiért én mondtam ki a végső szót, de őszintén megvallva, nem is nagyon érdekelt volna senkinek a véleménye. Egy életem van, és azt úgy alakítom, ahogy én szeretném, ebbe kívülről nem engedek beleszólni" - mondta el a Story magazinnak a színésznő.

Anita azóta a lehető legkulturáltabb módon próbál elválni a férjétől, akivel könnyen megállapodtak a fontos kérdésekben. Mindkettőjük számára a közös lányuk, Luca a legfontosabb, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyerek a ne sérüljön.

"Nincsenek szabályok, akkor megy át az apukájához, aki a közelbe költözött, amikor csak akar, annyi időt tölthetnek együtt, amennyit szeretnének" - nyugtatott meg mindenkit Anita.