SHOWBIZ

Va­do­natúj mű­sor­ral tér vissza a kép­er­nyőre Ábel Anita

Sass Dani ez­út­tal Ábel Ani­tá­val kö­zö­sen ve­zeti a VIASAT3 ma in­duló gaszt­ro­rea­lity-jét. A mű­sor­ve­zető most el­árulta, mi­lyen volt a he­te­kig tartó közös munka.
  • Szerző: ripost

Hétfő este indul útjára az Ide süss! az ország nagy cukrászversenye, melynek műsorvezetői Ábel Anita és Sass Dani lesznek!

Bár Dani már rutinosan mozog ebben a műfajban, mivel Ábel Anitával még sosem dolgozott együtt igencsak izgult az első találkozáskor. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

„Félelem nem volt bennem, de persze minden új helyzet egy kis, kellemes izgalommal tölt el. Főleg egy olyan műsorvezetőtárs esetében mint Anita, aki sokkal több műsorvezetői tapasztalattal bír mint én. Ő profi, elképesztően humoros és persze igen-igen céltudatos. Izgatottan vártam az első közös felkonfot, akkor viszont azonnal azt éreztem, hogy rendben lesz ez, nagyon rendben. Anita elképesztően kellemes személyiség, akivel hatalmasakat tudtunk beszélgetni a leállásokban is. Imádtam a forgatás minden pillanatát” – mondta Sass Dani, aki remekül kijött Ábel Anitával.

Olyannyira, hogy műsorvezetőtársa a fotói elkészítésében is neki szavazott bizalmat.

„Ő a nyitottságával, humorával kedvességével támogatott a nehezebb pillanataimban. Anita szeme akkor csillant fel, mikor látta, hogy milyen gyakorlottan fotózok. Ezt ki is használta mert a teljes forgatás alatt én fotóztam őt. Egy gyorstalpaló social media kurzusként is visszatekinthetünk a forgatásokra, mert bevezettem ezeknek a felületeknek minden apró kis szegletébe, titkába!” – tette hozzá viccelődve a műsorvezető, aki maga is sokat tanult Ábel Anitától.

„Bár az Ide süss!-t nem először vezetem, de tudom, hogy sokat kell még tanulnom. Ebben nagyon jó mentor volt Anita. A lazasága, a felkészültsége, a rögtönző-képessége ámulatba ejtett minden nap, egyúttal motivált is. Azt, hogy ő mit tanult tőlem, nem tudom. Bár a hátrafelé kerékpározást megmutattam neki, nem tudom, hogy megtanulta-e” – mondta nevetve Sass Dani, aki ma 20:00-tól Ábel Anitával közösen a sütik birodalmába kalauzolja el a nézőket a VIASAT3-on. 

Eközben a címlapon