LELKIZŐ

Ábel Anita fel­fedte tit­kát: el­árulta, miért volt mu­száj vál­ta­nia

Kívül és belül is meg­újult Ábel Anita, mi­u­tán a há­zas­sága fel­bon­tása mel­lett dön­tött! A szí­nésznő most el­árulta, miért kel­lett meg­hoz­nia ezt a dön­tést...
  • Szerző: Ripost

A Spektrum Home-on futó NŐComment! műsorvezetője a műsor felvételén elárulta, nehéz időszakon esett át, amikor két év után elhagyta a TV2-t, majd a férjével is úgy határoztak, elválnak az útjaik. Ábel a zaklatott időszak ellenére most már úgy látja: szüksége volt ezekre a változásokra, és azóta sokkal energikusabbnak érzi magát.

EZT OLVASTAD MÁR?

– Év elején hoztam egy nagyon komoly szakmai döntést, egy biztonságot adó egzisztenciát hagytam ott. Megtanultam a nemet mondás művészetét. Nem tudtam, hova lépek ki, mindenki azt gondolta, másnap már egy másik csatornánál ülök majd. Az élet aztán csodásan rendezte a szakmai kérdéseket – mondta.

A szakmai váltással párhuzamosan a műsorvezetőnő életében más komoly változás is megérett: 16 év után külön utakon folytatják a férjével.

– Van egy komoly magánéleti váltás is az életemben. Én mindig a biztonságra törekedtem. De az ember eljut oda bizonyos kor fölött, hogy megnézi, őt hogyan látják mások. A tény az, hogy úgy, ahogy te saját magad kezeled, és ez egy nagyon fontos felismerés volt az életemben! Most azt mondom, hiszek a változás erejében. Jól vagyok, jól vagyunk, mert ez is nagyon fontos. Nagyon várom, újult erővel a 2019-et – vallotta be Ábel Anita, akinek NŐComment műsorbeli beszélgetőpartnerei arra is felhívták a figyelmet, hogy a belső átalakulás mellett leadott jó pár kilót is.