MELÓ

A világ leg­bi­zar­rabb mun­kái mil­liós fi­ze­tés­sel

Meg­bot­rán­ko­zol vagy el­ször­nyedsz a gon­do­lat­tól is, hogy hoz­zád nem illő mun­kát vé­gezz? Azok vi­szont, akik a világ leg­bi­zar­rabb mun­káit vál­lal­ták el, csak ne­vet­nek, hi­szen soha nincs gond­juk a pénzre.

A világon mindenki arra törekszik, hogy a munkájából meg tudjon élni. Sokan szeretnék megtalálni az álommelót, amit nem csak kedvvel végeznek, de amit jól meg is fizetnek. A legbizarrabb munkák azonban nem arról szólnak, hogy szívesen járj be dolgozni, viszont a pénzt, amit ezekért kaphatsz, mindenki irigyelné.

Rágógumi-eltávolító

(Fotó:Pinterest)
(Fotó:Pinterest)
EZT OLVASTAD MÁR?

Ha nem tudod kidobni, akkor egy pad aljára ragasztod a rágódat. Ezzel másnak rettentő bosszúságot okozol, ha belenyúl. A parkok vagy utcák padjairól nem a tündérek tüntetik el a lusta emberek maradékát, a rágógumit. Erre szakemberek vannak, a rágógumi-irtók. Ők egy kis kézi gépezettel módszeresen eltávolítják az odaragadt gumit.

Bélgázszag szakember

Nem vicc ,ez is egy szakma, méghozzá komoly szakma. Azonban nem mindenki alkalmas erre a munkára, hiszen előfeltétel, hogy kiváló legyen a szaglásod.

(Fotó:Pinterest)
(Fotó:Pinterest)
A kiröppenő galamb szagából következtetni lehet különböző betegségekre. Akár életet is menthetnek a bűzös munka hősei.

Kígyóméregfejő

A kígyóméreg nagyon sok életmentő gyógyszer alapanyaga. Ezt azonban ki kell nyerni a cseppet sem barátságos kígyókból. Mivel egy ilyen méregfejés előtt napokig „pihentetik” az állatot, hogy több mérget adjon le, maga a fejés egyáltalán nem veszélytelen. Viszont busásan megfizetik, hogy kockára teszed az életedet.

(Fotó:Pinterest)
(Fotó:Pinterest)

Hivatásos hónaljszagoló

Kicsit talán jobb dolga van, mint a bélgáz szakértőnek. Azonban az ő feladata sem különbözik sokban. Az új hónalj dezodorokat tesztelik a hónaljszagolók. Ha izzadságszagot éreznek, akkor a dezodor soha nem kerülhet ki a boltok polcaira.

(Fotó:Pinterest)
(Fotó:Pinterest)

Állat maszturbátor

A haszonállatok szaporodását nem bízzák a természetre. Sok helyen mesterséges termékenyítéssel szaporítják az értékes vagy esetleg kihalóban lévő fajokat. Ehhez azonban szükség van állat maszturbátorra vagy inszeminátorra. Az ő feladata a sperma levétele. Ez a munka is járhat veszélyekkel, hiszen egy 1000 kilós bikát nem könnyű rávenni az önkéntes szexre.

Eközben a címlapon
(Fotó:Pinterest)
(Fotó:Pinterest)

Metrótuszkolók

A szerencsés alkalmazottak Japánban dolgoznak, ahol naponta millióan közlekednek a metrón, nehéz egy-egy szerelvényre mindenkinek felszállnia. Ilyenkor lépnek oda a metrótuszkolók, akikaddig nyomják az embereket az ajtóban, míg az be nem tud csukódni.

(Fotó:Pinterest)
(Fotó:Pinterest)

Ágytesztelő

Persze vannak kellemes munkák is, amiről csak álmodozhatsz. A szerencsés, akit ágytesztelőként alkalmaznak, havonta közel félmillió forintért alhat napi 8 órában.

(Fotó:Pinterest)
(Fotó:Pinterest)
A feladata abból áll, hogy a különféle technológiával készült matracokat kell kipróbálnia és véleményeznie.