SHOWBIZ

A TV2 el­csá­bí­totta az RTL Klub sztár­ját

Az el­múlt több mint ti­zenöt évben Ábel Ani­tát az RTL Klub mű­so­ra­i­ban szok­hat­tuk meg. Ám most a szí­nész­nőt el­csá­bí­totta a leg­na­gyobb kon­ku­rens.
  • Szerző: The_M

A hazai televíziózás egyik leghűségesebb embere volt eddig Ábel Anita, hiszen több mint másfél évtizedet töltött az RTL Klub képernyőjén. Azonban a TV2 olyan ajánlatot tett neki, amire nem tudott nemet mondani. Így Anitát többé nem láthatjuk a Heti Hetesben, valamint a Gyertek át szombat este! részeiben. A színésznő az átigazolása tényét maga is megerősítette a Borsnak, és azt is elmondta, hogy nem fél a munkaváltása politikai visszhangjától.

"Betegesnek és már-már má­niákusnak tartom ezt a megközelítést, mert a tévé mégiscsak a nézőknek szól, aki meg egyet akar: kikapcsolódni. Nem az ér­dekli, ki szerepel a cégjegyzékben, hanem az, hogy mit és kit lát a dobozban. Én feladatokkal foglalkozom és felkéréseket ítélek meg, valamint azt, hogy milyen csapatban dolgozhatok. A néző távirányítóján a gombok nem politikai pártokat vagy befektetőket kapcsolgatnak, hanem műsorokat. A változás jó, a változás kell. Egyébként a Reggeli 2005-ös megszűnése óta nem állok szerződéses kapcsolat­ban az RTL Klubbal, így - bár jól hangzik - nem volt mit felmondani."

EZEKET OLVASTAD MÁR?
(Fotó: RTL Klub)
(Fotó: RTL Klub)

Ábel egyelőre nem szerette volna megmondani, hogy milyen feladatok várnak rá az átalakuló TV2-nél, de több műsor kapcsán is tárgyalnak. Illetve utalt arra, hogy az ATV-n látható A nő háromszor című beszélgetős műsorából is eltűnik.

"Még a jövő zenéje, de úgy vélem, hogy megfelelő feladatok mellett egy fenékkel egy lovat kell megülni, azt viszont teljes erőbedobással és maximálisan beleadva mindent."