SZTÁRDZSÚSZ

A sze­ren­csé­nek kö­szön­he­tik az Irigy Hón­alj­mi­rigy tag­jai az éle­tü­ket

Au­tó­bal­ese­tet szen­ved­tek Sipos To­miék, ami­kor éppen egy kon­cert­jükre tar­tot­tak. Egy vad­disznó ug­rott ki au­tó­juk elé, de sze­ren­csére a ha­tal­mas káron és a ri­a­dal­mon kívül semmi bajuk se lett az éne­ke­sek­nek. Azon­ban nem ez az első eset, ami­kor vad­dal ta­lál­ko­zik ko­csi­juk, egy­szer egy őzzel csat­tan­tak, akkor reg­ge­lig tar­tott az autó men­tése.
  • Szerző: MF

Épp egy fellépésre tartottak az esti órákban a 7-es főúton az Irigy Hónaljmirigy tagjai, mikor egy vaddisznó ugrott az autójuk elé. Az autót Sipos Tomi vezette, s az énekes azt mondja, hogy az ütközés elkerülhetetlen volt. A sofőr mellett még Papp Feri, Uszkó Laci és Kabai Laci, illetve az egyik technikus kollégájuk ült a kocsiban.

EZT OLVASTAD MÁR?
Hihetetlenül gyorsan történt az egész. Éppen elhagytuk Zalakomárt, amikor a vad elénk ugrott. Csúnyán elvitte a kocsi bal elejét, majd nekicsapódott az oldalának is

- számolt be a Blikknek a balesetről az autót vezető Sipos Tomi.

Csak a szerencsének köszönhetik a fiúk, hogy az ijedtségen, valamint a félmilliós káron kívül nem történt nagyobb bajuk, ugyanis a vaddisznó akár fel is boríthatta volna kocsijukat.

Bár évente legalább nyolcvanezer kilométert autózunk, sokszor vezetek én, de abban, hogy nem lett személyi sérülés, semmi szerepe nem volt a rutinomnak. Inkább annak, hogy nem telibe találtuk el a vaddisznót.

A vaddisznó a csattanás után gyakorlatilag eltűnt, a fiúknak pedig le kellett mondaniuk a soron következő koncertjüket. Ugyanis aznap este Baranyában is színpadra kellett volna állniuk, de a kocsi állapota, az énekes elmondása szerint, életveszélyes volt. Zalakarosra is csak kétórás késéssel tudtak megérkezni.

A másik fellépésünket a Baranya megyei Palotabozsokon az autó állapota miatt már nem mertük vállalni. Kezdett leszállni a köd, és a kietlen utakon egy ennyire sérült kocsival életveszélyes lett volna közlekedni.